Bulvár

Egy nap alatt elfogták a fémtolvajt a vásárhelyi rendőrök

Egy nap alatt elfogták a fémtolvajt a vásárhelyi rendőrök

2015. október 14., szerda
Egy nap alatt elfogták a fémtolvajt a vásárhelyi rendőrök
femtolvaj_mindszent_police

Egy nap alatt rendőrkézre került egy mindszenti fémtolvaj, aki a gyanú szerint több mint 500 kilogramm alumíniumlemezt lopott el.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra október 12-én tett bejelentést egy mindszenti cég ügyvezetője, hogy telephelyükről ismeretlenek összesen 526 kilogramm nyers alumíniumlemezt loptak el. A rendőrségi nyomozás megállapította, hogy a telephelyre való betöréssel és a lopással egy 20 éves mindszenti férfi gyanúsítható megalapozottan. A hódmezővásárhelyi rendőrök október 13-án

R. Róbertet

elfogták és őrizetbe vették. Kihallgatása során a gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte, annak kapcsán teljes körű beismerő vallomást tett. A lopással több mint félmillió forint kárt okozott. A férfi ellen nagyobb értékre dologi erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.