/

Light-os műsorral jelentkezik a Telin Televízió

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tollpihe_tollErre még a megrögzött kalóriaszámlálók sem mondhatnak nemet. Tökéletes péntek esti nasi egy fárasztó hét lezárására a Telin Televízió Light magazinja.

Elstartolt a Telint Televízió vadi új műsora, a Light magazin, melyben üdítő hazai és külföldi érdekességekről számolnak be a műsorkészítők. A néhány perces bejátszásokban a nagyvilág megdöbbentő és meghökkentő híreiből csemegéznek, emellett pedig tudományos érdekességek és abszurd történetek is terítékre kerülnek a Gondoltad volna rovatban.

A habkönnyű műsor legújabb részeit péntekenként 20 órától láthatják a Telin Televízió nézői, ismétlés: szombaton és vasárnap. Aki mégis lemaradt volna a Light-összeállításról vagy csak szeretné ismerősei előtt bizonyítani megdöbbentő sztorija valóságtartalmát, a televízió Facebook-oldalán, valamint Youtube-csatornáján visszanézheti az archív adásokat.

Azt tudtad, hogy Chucky, a “Gyerekjáték” című horrorfilm főhőse teljes nevén Charles Lee Ray, s a név Charles Manson, James Earl Ray és Harvey Oswald nevének keverékéből állt össze? Na ugye, hogy nem tudtad!

Erre még a megrögzött kalóriaszámlálók sem mondhatnak nemet. Tökéletes péntek esti nasi egy fárasztó hét lezárására a Telin Televízió Light magazinja – KLIKK: http://szegedma.hu/?p=567678

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 10.

Előző sztori

ÉLŐ: Éjszaka is százak özönlenek a határon Röszkénél, betonnal dobálták a rendőröket (FRISSÜL) + FOTÓK

Következő sztori

Akár egy hónappal tovább kitarthat a nyár 2100-ban

Legutóbbi hasonló cikkek