Bulvár

Light-os műsorral jelentkezik a Telin Televízió

Light-os műsorral jelentkezik a Telin Televízió

2015. szeptember 10., csütörtök
Light-os műsorral jelentkezik a Telin Televízió
tollpihe_toll

Erre még a megrögzött kalóriaszámlálók sem mondhatnak nemet. Tökéletes péntek esti nasi egy fárasztó hét lezárására a Telin Televízió Light magazinja.

Elstartolt a Telint Televízió vadi új műsora, a Light magazin, melyben üdítő hazai és külföldi érdekességekről számolnak be a műsorkészítők. A néhány perces bejátszásokban a nagyvilág megdöbbentő és meghökkentő híreiből csemegéznek, emellett pedig tudományos érdekességek és abszurd történetek is terítékre kerülnek a Gondoltad volna rovatban. A habkönnyű műsor legújabb részeit péntekenként 20 órától láthatják a Telin Televízió nézői, ismétlés: szombaton és vasárnap. Aki mégis lemaradt volna a Light-összeállításról vagy csak szeretné ismerősei előtt bizonyítani megdöbbentő sztorija valóságtartalmát, a televízió

Facebook-oldalán

, valamint

Youtube-csatornáján

visszanézheti az archív adásokat. Azt tudtad, hogy Chucky, a "Gyerekjáték" című horrorfilm főhőse teljes nevén Charles Lee Ray, s a név Charles Manson, James Earl Ray és Harvey Oswald nevének keverékéből állt össze? Na ugye, hogy nem tudtad!

Erre még a megrögzött kalóriaszámlálók sem mondhatnak nemet. Tökéletes péntek esti nasi egy fárasztó hét lezárására a Telin Televízió Light magazinja - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=567678

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 10.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.