Labdarúgás: szombaton felavatják a Sándor Csikar Grundot

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

sandor_csikar_grund04_gs

A megyei másodosztályú Móravárosi Kinizsi SK együttesének felújított pályáját szombaton ünnepélyes keretek között avatják fel: az egész napot felölelő programsorozat végén a felnőtt csapat bajnokit is játszik.

Július végére elkészült a Sándor Csikar Grund, a Móravárosi Kinizsi legendás játékosáról elnevezett új sporttelep, amit szombaton avat fel az egyesület. A Kinizsi főleg gyermekprogramokat szervezett a napra, de természetesen a futball játssza majd a főszerepet, a délután végén pedig soros bajnokiját is lejátssza a megyekettes felnőtt együttes, az új pálya első hivatalos vendége a Bordány SK lesz. A SZEGEDma.hu, az MLSZ Csongrád megyei igazgatósága és az Együtt a Szegedi Labdarúgásért Mozgalom pedig az átadó keretein belül idén is díjazza a szegedi labdarúgás kiemelkedő alakjait.

„Alapvetően gyerekprogramokra hegyeztük ki a dolgot, több gyermekmeccsünk lesz a DAFC-cal közösen működve, illetve lesz egy apa-fiú focimeccs is. A területen ugyanakkor egy időben családi nap is lesz, ahol különböző vetélkedők és játékok lesznek, egy nagy családi program lesz. Izgulva várjuk a szombatot, hiszen ez lesz az első nagy rendezvény, amit itt tartunk. Nagy reményeink vannak, hogy ez által még szélesebb körben tudjuk propagálni azt, hogy van egy olyan egyesület, amely a környékben élőket szívesen látja a pályán” – mondta el portálunknak a szombati napot megelőzően Varga Gábor, a Móravárosi Kinizsi elnöke.

A program

10.00 – Móravárosi Kinizsi–DAFC (U9)
11.15 – Móravárosi Kinizsi–DAFC (U7)
12.00 – Apa-fia mérkőzés
13.00 – A 116. éves szegedi labdarúgás díjátadó ünnepsége
14.00 – Móravárosi Kinizsi–Fábiánsebestyén (U16)
16.30 – Móravárosi Kinizsi-Bordány SK

Szombaton adják át a Sándor Csikar Grundot, az eseményen osztják ki a 116 éves szegedi labdarúgás idei díjait.http://szegedma.hu/?p=568502

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 11.

Előző sztori

Ősbálnafajok fosszíliája hozta lázba az új-zélandi paleontológusokat

Következő sztori

Illegális bevándorlás - Rogán: első a határok megvédése

Legutóbbi hasonló cikkek