Írjon nekünk

Sport

Labdarúgás: elvesztette az újoncok csatáját a HFC

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

hfc_bekescsaba13_gs

Az NB III Közép csoportjában szintén újonc Pénzügyőr együttesénél vizitált a Hódmezővásárhelyi FC: Bódi Attila tanítványai nem tudtak pontot szerezni a két újonc csapat találkozóján.

Két újonc gárda találkozott az NB III Közép csoportjának nyolcadik fordulójában: a Hódmezővásárhelyi FC a BLASZ I. tavalyi bajnoka, a Pénzügyőr SE otthonában lépett pályára.

Kiegyenlített mérkőzésen csupán egyetlen gól döntött, amit nem a HFC szerzett: a gól nélküli első félidőt követően a pasarétiek házi gólkirálya, Gyürki Gergő értékesítette a megítélt tizenegyest, szezonbeli ötödik találata pedig győzelmet ért a támadásokban ezúttal pontatlanul játszó Hódmezővásárhely ellen, ezzel a HFC megint egy olyan mérkőzést bukott el, ahol nem feltétlenül volt rosszabb ellenfelénél.

A HFC ezzel ötödik vereségét szenvedte el az idei bajnokságban, és a 12. helyen áll a bajnokságban. Bódi Attila tanítványai a következő héten Csongrád megyei rangadót játszanak, hiszen a Felső Tisza-parti stadionba, a SZEOL SC-hez látogatnak.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 8. forduló

Pénzügyőr SE – Hódmezővásárhelyi FC 1-0 (0-0)
Budapest, Pénzügyőr SE sporttelep. Vezette: Sipos Tamás (Máyer Gábor, Révész Csilla)
Pénzügyőr: Hajdú G. – Szabó B., Buzás, Bíró, Luczek (Meggyes, 88′), Karvalics, Lannert, Gyürki (Feil, 90′), Sztrunga, Varga-Sebestyén, Iflinger (Kovács D., 70′). Vezetőedző: Vatai Attila.
HFC: Bordás – Komáromi, Tóth I., Faragó (Mihálffy, 81′), Markovic, Varga R. (Tóth J., 66′), Tóth A., Szabó M. D. (Dordevic – a szünetben), Bartyik N., Fábián. Vezetőedző: Bódi Attila.
Gól: Gyürki (62′, büntetőből)
Sárga lap: Varga-Sebestyén (62′) ill. Fábián (47′), Bartyik N. (52′), Markovic (86′).

Bódi Attila: “El vagyok keseredve, jelen pillanatban balek csapat vagyunk. Amikor kikapunk egy olyan mérkőzésen, ahol jobbak vagyunk, mint az ellenfél, akkor úgy érzem, hogy ez egy balekság. Dolgozik a csapat, megcsinálja a megbeszélt dolgokat, képtelenek voltunk gólt szerezni, a második félidőt végig uraltuk. Nem a Pénzügyőrt szeretném leminősíteni, mert a Pénzügyőr egy nagyon jó csapat, mi is jól játszottunk, de nem tudtuk ezt eredményre váltani. Amíg ezt a csapat nem tanulja meg, addig gondban is leszünk. A fő feladat, hogy megtanuljam, hogy tudom a csapatot győzelemre vezetni úgy, hogy bizonyos képességeknek már a birtokában van. Mentalitásban, összpontosításban ha jobbak vagyunk, akkor simán nyerjük ezt a meccset. Még nem találkoztunk olyan csapattal, akinél azt mondtuk volna, hogy realitás volt, hogy megvertek bennünket. Ötödik vereséget szenvedtük el úgy, hogy egy csapat sem volt jobb, mint mi, de ez a mi hibánk. Nem futballoznunk kell jobban, hanem meg kell tanulnunk nyerni. Hozzá vagyunk szokva, hogy a megyeegyben sétálva 4-5 gólt rúgva tudtunk nyerni, ez az én dolgom, hogy a játékosaimat eljuttassam arra a szintre, hogy az kevés, hogy jó csapat vagyunk, nyernünk kell.”

Sport

Az eddigi legjobb videó a kézilabda Európa-bajnokságról

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Tovább olvasom

Sport

Ez is a mi arcunk, ezt is kezelni kell

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Tovább olvasom

Sport

Norvégia ellen nem sikerült a bravúr

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Nagyot küzdött a magyar válogatott, de kikapott az első középdöntős mérkőzésén.

Tovább olvasom

Aktuál