Közélet

Kisállat- és kézművesbörzéket tartanak Zákányszéken

Kisállat- és kézművesbörzéket tartanak Zákányszéken

2015. szeptember 2., szerda
Kisállat- és kézművesbörzéket tartanak Zákányszéken
allatkiallitas

Minden hónap első vasárnapján kisállatvásárra várják az érdeklődőket a községben.

A Homokhátság életében egyedülálló programsorozatot szervet Zákányszék Község Önkormányzata szeptember 6-től: minden hónap első vasárnapján kisállat és kézműves börzét tartanak a településen a monori vásár mintájára.

Matuszka Antal

polgármester szerint a zákányszéki börze számos olyan román és szerb nemzetiségű vásárlót is kiállítót vonz majd a községre, akik dél-alföldi rendezvény híján eddig a Pest megyei településre jártak, Zákányszék számukra sokkal kényelmesebben megközelíthető. Az időjárás-előrejelzés szerint kellemes őszi idő várható a hónap első vasárnapján, a szervezők pedig arról is biztosítottak, esős nap esetében is meg tudják tartani a rendezvényt a sportcsarnokban. Az árusító területen háromféle részlegre osztják a kiállítókat: kisállatok, takarmányok, egyéb árusok foglalják el a József Attila utcai területet. A zákányszéki börzéről további információk a rendezvény hivatalos weboldalán találhatóak,

itt

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.