Bulvár

Hármas ütközéshez riasztották a tűzoltókat

Hármas ütközéshez riasztották a tűzoltókat

2015. szeptember 22., kedd
Hármas ütközéshez riasztották a tűzoltókat

A baleset hétfőn reggel történt. A műszaki mentést a szegedi tűzoltók végezték el - áll a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

Három személygépkocsi ütközött össze hétfőn kora reggel Szeged határában. A baleset a 75-ös út 162-es kilométerszelvényében történt, a Szatymazi úti körforgalomnál. Az ütközés következtében két jármű is az út menti árokba csúszott. A helyszínre riasztott szegedi tűzoltók áramtalanították a sérült járműveket, majd biztosították a helyszínt a műszaki mentés idejére. A mentőszolgálat egy könnyű sérültet látott el a helyszínen. Egy nagy méretű faág hasadt az úttestre Csongrádon, a Dob utcában hétfőn délután. A leszakadt növényi részek akadályozták a közút forgalmát is. A város hivatásos tűzoltói láncfűrész segítségével aprították fel az ágakat, ennek köszönhetően a forgalom rövid időn belül helyreállt az érintett útszakaszon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.