/

Hármas ütközéshez riasztották a tűzoltókat

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A baleset hétfőn reggel történt. A műszaki mentést a szegedi tűzoltók végezték el – áll a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

Három személygépkocsi ütközött össze hétfőn kora reggel Szeged határában. A baleset a 75-ös út 162-es kilométerszelvényében történt, a Szatymazi úti körforgalomnál. Az ütközés következtében két jármű is az út menti árokba csúszott. A helyszínre riasztott szegedi tűzoltók áramtalanították a sérült járműveket, majd biztosították a helyszínt a műszaki mentés idejére. A mentőszolgálat egy könnyű sérültet látott el a helyszínen.

Egy nagy méretű faág hasadt az úttestre Csongrádon, a Dob utcában hétfőn délután. A leszakadt növényi részek akadályozták a közút forgalmát is. A város hivatásos tűzoltói láncfűrész segítségével aprították fel az ágakat, ennek köszönhetően a forgalom rövid időn belül helyreállt az érintett útszakaszon.

Előző sztori

40 éve szentelték fel Szeged-Tarján új templomát + FOTÓK

Következő sztori

Illegális bevándorlás: a kormányoldal határozatban szólította védekezésre az európai vezetőket