Sport

Férfi kézilabda BL - Elrontott hajrával pontot veszített Plockban a Veszprém

Férfi kézilabda BL - Elrontott hajrával pontot veszített Plockban a Veszprém

2015. szeptember 19., szombat
Férfi kézilabda BL - Elrontott hajrával pontot veszített Plockban a Veszprém

Az MVM Veszprém 27-27-es döntetlent játszott az utolsó percben kétgólos hátrányt ledolgozó lengyel Wisla Plock otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyitófordulójában.

A legutóbb BL-nyolcaddöntős Plock az elmúlt idényben hazai környezetben legyőzte - többek között - a későbbi bajnok Barcelonát és a 2014-es győztes német Flensburg-Handewitt alakulatát is, így a mostani összecsapás nem ígérkezett könnyűnek. Az előző kiírásban döntős veszprémiek jól kezdtek, elhúztak 5-2-re, ám az időkérés után már jobban játszott a Plock és a megkezdte a felzárkózást. A 25. percben 8-8 lett az állás, ám a szünet előtti hajrá a magyaroké volt. A fordulást követően megint a Veszprém volt fölényben, már 16-12-re is vezetett. Állandósult a különbség, de a Wisla nem adta fel, ezáltal az utolsó negyedóra 18-20-ról indult. Aztán emberelőnyben újabb lendületet kaptak a vendégek, melynek köszönhetően a hajrában már 26-22-re vezettek. Csakhogy minden erejét összeszedve küzdött a rivális, így az utolsó percre feljött 27-25-re. Innen sikerült egyenlítenie, miután

Chemát

kiállították. Az egyenlítő gól hat másodperccel a vége előtt esett. A Veszprém jövő szombaton a Flensburgot fogadja.

Eredmény:

A csoport, 1. forduló: Wisla Plock (lengyel) - MVM Veszprém 27-27 (11-13)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.