Gazdaság

Átalakítja vállalatirányítási rendszerét a Magyar Közút

Átalakítja vállalatirányítási rendszerét a Magyar Közút

2015. szeptember 7., hétfő
Átalakítja vállalatirányítási rendszerét a Magyar Közút

Európai uniós támogatással teljesen átalakítja vállalatirányítási rendszerét a Magyar Közút Nonprofit Zrt. - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

A közlemény ismerteti: az Integrált úthálózat-üzemeltetés megvalósítás (INTUT) projekt a Magyar Közút kiemelt projektje, amelyet az Európai Unió is támogat. A bruttó 1,8 milliárd forintos támogatással megvalósuló beruházás alapvető célja a társaság működésének átalakítása annak érdekében, hogy átláthatóbb és hatékonyabb legyen. Az új, integrált vállalatirányítási rendszer a háttérfolyamatok támogatásán túl a műszaki folyamatok támogatását is magasabb szintre hivatott emelni. A fejlesztés ezzel párhuzamosan előtérbe helyezi a modern nagyvállalati kultúra kialakulását is, amely az egyik kulcstényező ahhoz, hogy a társaság maradéktalanul elérhesse stratégiai céljait. Az integrált úthálózat-üzemeltetési működési modellen alapuló munkavégzés 2015 őszén indul, és 2016 januárjában már minden közutas munkavállaló az új vállalatirányítási rendszerben meghatározott módon fogja végezni napi tevékenységét - írja közleményében a társaság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.