Átalakítja vállalatirányítási rendszerét a Magyar Közút

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Európai uniós támogatással teljesen átalakítja vállalatirányítási rendszerét a Magyar Közút Nonprofit Zrt. – közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

A közlemény ismerteti: az Integrált úthálózat-üzemeltetés megvalósítás (INTUT) projekt a Magyar Közút kiemelt projektje, amelyet az Európai Unió is támogat. A bruttó 1,8 milliárd forintos támogatással megvalósuló beruházás alapvető célja a társaság működésének átalakítása annak érdekében, hogy átláthatóbb és hatékonyabb legyen.

Az új, integrált vállalatirányítási rendszer a háttérfolyamatok támogatásán túl a műszaki folyamatok támogatását is magasabb szintre hivatott emelni. A fejlesztés ezzel párhuzamosan előtérbe helyezi a modern nagyvállalati kultúra kialakulását is, amely az egyik kulcstényező ahhoz, hogy a társaság maradéktalanul elérhesse stratégiai céljait.

Az integrált úthálózat-üzemeltetési működési modellen alapuló munkavégzés 2015 őszén indul, és 2016 januárjában már minden közutas munkavállaló az új vállalatirányítási rendszerben meghatározott módon fogja végezni napi tevékenységét – írja közleményében a társaság.

Default thumbnail
Előző sztori

Magyarország változatlanul biztonságos turisztikai hely

Következő sztori

Borsos Miklós és tanítványai Hódmezővásárhelyen

Legutóbbi hasonló cikkek