Bulvár

Az Év Fürdője: összecsapnak a Csongrád megyei fürdők

Az Év Fürdője: összecsapnak a Csongrád megyei fürdők

2015. augusztus 5., szerda
Az Év Fürdője: összecsapnak a Csongrád megyei fürdők

Csongrád megyében nem kevesebb mint tíz fürdő csap össze Az Év Fürdője versenyben, melynek során a legjobb magyarországi fürdőket keresik. A közönségszavazáson eddig 90 ezren adták le a voksukat a kedvenc fürdőjükre.

Tíz Csongrád megyei fürdő vesz részt Az Év Fürdője közönségszavazáson, aminek lényege a fürdőkultúra, illetve a hazai fürdők népszerűsítése. Az Év Fürdője versenyben a fürdők három különböző kategóriában – Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője és A Helyiek Kedvenc Fürdője – mérik össze az erejüket. Csongrád megyéből Az Év Fürdője címért a Sziksósfürdői Strand, az Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő és a Napfényfürdő Aquapolis, míg Az Év Feltörekvő Fürdője címért a Dr. Bugyi István Kórház, Gyógyfürdő és nappali Kórház, a Szentesi Üdülőközpont, a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda, illetve a makói Hagymatikum mérkőzik meg. Az algyői Borbála Fürdő és a Kisteleki Termálfürdő A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában méretteti meg magát.

Az Év Fürdője szavazás

Jelenleg nagyjából félidőben jár Az Év Fürdője közönségszavazás, mostanáig megközelítőleg 90 ezren adták le voksukat a kedvenc fürdőjükre az

azevfurdoje.hu

oldalon, és ezt még egészen szeptember 30-ig lehet megtenni. A versenyben résztvevő közel kétszáz fürdő között továbbra is igen szoros a küzdelem; a nyertes fürdők neveit a Magyar Fürdőkultúra napjának előestéjén, október 9-én hirdetik ki. A legjobban szereplő fürdők a megtisztelő cím mellett milliós értékű éves médiamegjelenéshez jutnak a termalfurdo.hu oldalon. Az eredményeket megyei bontásban is közlik majd, így ősszel az is kiderül, melyik Csongrád megyei fürdő szerepelt a legjobban Az Év Fürdője szavazáson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.