/

800 kiló dinnye vár mindenkit Mórahalmon!

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

dinnye

A hétvégén ingyenes gyümölcskóstolóval várja látogatóit a mórahalmi Mini Hungary Park. A jeges gyümölcsök augusztus 8-án és 9-én, szombaton és vasárnap várják a hűsölni vágyókat a makett múzeumban, mindkét nap 10 és 19 óra között.

A magyar termékeket reklámozni hivatott rendezvény partnere a zsombói VITARICUM, amelynek tulajdonosa, Acsay Lajos nyilatkozott lapunknak: „A dél-alföldi gazdák is szeretnének bemutatkozni, kiváló alkalom lesz erre a szombat és vasárnap. Aki eljön a Mini Hungary-be, száz százalékig magyar termékeket kóstolhat. A gondos mesterek egész éves munkáját dicséri majd a zamat és ízvilág. Ráadásul most ingyen lehet hozzájuk jutni. Még több ilyen program kellene, hogy a fogyasztói kultúránk a hazai minőség irányába fejlődjön. Ha már Mini Hungary, akkor magyar gyümölcs, a magyar földből és a magyar gazdától, ezért tartjuk értékesnek és támogatandónak a makett múzeum kezdeményezését.”

A VITARICUM jóvoltából 800 kilogramm görögdinnye, 100 kilogramm sárgadinnye, több száz őszibarack és kései eper várja a Mini Hungary látogatóit. „Ilyeneket nem mindenhol lehet kapni. Nagyon finomak, szerintem gyorsan be fog indulni a szájreklám. Nem fogok meglepődni, ha már vasárnap reggelre egy újabb rakományt kell Mórahalomra szállítanunk” – zárta gondolatait Acsay Lajos.

A makett múzeum a mórahalmi lovasközpont mellett található, a Móradomb körút 5. szám alatt. Az odautazást segítő GPS koordináták és elérhetőségek a park honlapján olvashatók: www.minihungary.eu. Mini Hungary Park – Kicsiben a legnagyobb!

A hétvégén ingyenes gyümölcskóstolóval várja látogatóit a mórahalmi Mini Hungary Park – részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=558328

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 7.

Előző sztori

Megnyitották az Afrika-kiállítást a Móra Ferenc Múzeumban + FOTÓK

Következő sztori

Három kontinensről közel 700 magyar cserkész érkezetett a New York állambeli Jubileumi Nagytáborba