Kultúra

800 kiló dinnye vár mindenkit Mórahalmon!

800 kiló dinnye vár mindenkit Mórahalmon!

2015. augusztus 7., péntek
800 kiló dinnye vár mindenkit Mórahalmon!
dinnye

A hétvégén ingyenes gyümölcskóstolóval várja látogatóit a mórahalmi Mini Hungary Park. A jeges gyümölcsök augusztus 8-án és 9-én, szombaton és vasárnap várják a hűsölni vágyókat a makett múzeumban, mindkét nap 10 és 19 óra között.

A magyar termékeket reklámozni hivatott rendezvény partnere a zsombói VITARICUM, amelynek tulajdonosa,

Acsay Lajos

nyilatkozott lapunknak: „A dél-alföldi gazdák is szeretnének bemutatkozni, kiváló alkalom lesz erre a szombat és vasárnap. Aki eljön a Mini Hungary-be, száz százalékig magyar termékeket kóstolhat. A gondos mesterek egész éves munkáját dicséri majd a zamat és ízvilág. Ráadásul most ingyen lehet hozzájuk jutni. Még több ilyen program kellene, hogy a fogyasztói kultúránk a hazai minőség irányába fejlődjön. Ha már Mini Hungary, akkor magyar gyümölcs, a magyar földből és a magyar gazdától, ezért tartjuk értékesnek és támogatandónak a makett múzeum kezdeményezését.” A VITARICUM jóvoltából 800 kilogramm görögdinnye, 100 kilogramm sárgadinnye, több száz őszibarack és kései eper várja a Mini Hungary látogatóit. „Ilyeneket nem mindenhol lehet kapni. Nagyon finomak, szerintem gyorsan be fog indulni a szájreklám. Nem fogok meglepődni, ha már vasárnap reggelre egy újabb rakományt kell Mórahalomra szállítanunk” – zárta gondolatait Acsay Lajos. A makett múzeum a mórahalmi lovasközpont mellett található, a Móradomb körút 5. szám alatt. Az odautazást segítő GPS koordináták és elérhetőségek a park honlapján olvashatók:

www.minihungary.eu

. Mini Hungary Park – Kicsiben a legnagyobb!

A hétvégén ingyenes gyümölcskóstolóval várja látogatóit a mórahalmi Mini Hungary Park - részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=558328

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 7.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.