Sport

Strandlabdarúgás: nagyszerű rajtot vett a Junior Sport az NB I-ben

Strandlabdarúgás: nagyszerű rajtot vett a Junior Sport az NB I-ben

2015. július 6., hétfő
Strandlabdarúgás: nagyszerű rajtot vett a Junior Sport az NB I-ben
junior_sport_strandfoci_nbi

Háromból két mérkőzését is megnyerte az újonc SUN CITY-FC Junior Sport a strandlabdarúgó NB I első fordulójában Siófokon.

Az első játéknapon

Bódi Attila

edző nem tudta a helyszínen vezetni tanítványait, mert ugyanabban az időpontban Gyulán, a Szeged-Grosics ellen játszott

felkészülési mérkőzést

a nagypályás együttese, a Hódmezővásárhelyi FC. Szentes-Bíró Tamásék azonban nélküle is kiválóan szerepeltek, hiszen a Ferencvárost hét góllal verték, majd délután a Bodon Péter FC-t is két vállra fektették. Vasárnap egy kiélezett összecsapáson a Siófoki Bányászt már nem tudták felülmúlni, ugyanakkor újoncként így is kiváló rajtot vettek a bajnokságban. "Összességében elégedettek vagyunk, bár a vasárnapi mérkőzés kapcsán maradt egy pici hiányérzetünk, mert az a találkozó is nyerhető lett volna. Ettől függetlenül persze nem vagyunk elégedetlenek. Bízom benne, hogy a végelszámolásnál a középmezőny elejére odaérhetünk. Vannak olyan csapatok a mezőnyben, amelyeknek a hagyományaik kapcsán óriási előnyük van hozzánk képest, hiszen több tíz éve játsszák ezt a játékot, mint például a Gyöngyös, a Goldwin, vagy a Bonyhád. A többiek ellen viszont véleményem szerint megfelelő esélyekkel lépünk pályára. Ugyan újoncként még kezdőnek számítunk, de olyan tehetséges játékosaink vannak, akik garanciát jelentenek arra, hogy ott lehessünk az élbolyban. Gondolok itt például

Szentes-Bíró Tamásra

, vagy

Rutai Balázsra

, akiből hosszútávon szintén válogatott játékos válhat" - fogalmazott portálunknak Bódi Attila. A SUN CITY-FC Junior Sport július 10-én, pénteken folytatja szereplését az NB I-ben. A csapatra a hét végi 2. forduló folyamán összesen hat találkozó vár. A bajnokság összesen négy körből áll, az összecsapásoknak a siófoki MLSZ Beach Aréna ad otthont, illetve július 18-19. között hat mérkőzést a Hódmezővásárhely melletti SUN CITY Szabadidőközpont lát majd vendégül.

Férfi strandlabdarúgó NB I, 1. forduló:

FTC Futsal - SUN CITY-FC Junior Sport 0-7 (0-5)

Siófok, MLSZ Beach Aréna. Vezette: Takács Zoltán.

Szeged:

Tombácz - Szentes-Bíró, Makra, Bullás, Tóth A.

Csere:

Teimel, Rutai, Fodor, Hegyesi.

Játékos-edző:

Brinszky Adrián.

Gólszerzők:

Bullás (2', 11'), Makra (5'), Rutai (6', 29'), Hegyesi (14', 28').

Bodon Péter FC - SUN CITY-FC Junior Sport 6-8 (4-3)

Siófok, MLSZ Beach Aréna. Vezette: Legeza László.

Szeged:

Tombácz - Szentes-Bíró, Makra, Rutai, Hegyesi.

Csere:

Brinszky, Bullás, Teimel, Fodor.

Játékos-edző:

Brinszky Adrián.

Gólszerzők:

Titkó (2'), Molnár M. (3'), Bodon (5'), Ivitz (16'), Bojtos (32'), Szente (32'), ill. Szentes-Bíró (7', 31'), Hegyesi (13', 27'), Makra (14'), Teimel (26'), Rutai (28', 28').

SUN CITY-FC Junior Sport - Siófoki Bányász SE 6-8 (4-5)

Siófok, MLSZ Beach Aréna. Vezette: Antal Szabolcs.

Szeged:

Tombácz - Teimel, Szentes-Bíró, Fodor, Hegyesi.

Csere:

Bullás, Makra, Rutai.

Vezetőedző:

Bódi Attila.

Gólszerzők:

Szentes-Bíró (6', 19', 33'), Bullás (16'), Makra (16'), Rutai (30'), ill. Yondo (2'), Turós (4', 32', 34'), Simonyi (14', 19'), Bene (14'), Ivancsics (34').

A bajnokság állása:

strandfoci_nbi_1fordulo

Két győzelemmel kezdett a szegedi SUN CITY-FC Junior Sport a strandlabdarúgó NB I-ben - részletekért KLIKK: http://szegedma.hu/?p=551871

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 6.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.