Ritmusok szabadsága a Balaton Soundon + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

balaton_sound018_szl

Alighogy véget ért a VOLT, a Balaton Sound révén máris újabb nagy dobással folytatódott a hazai fesztiválszezon.

Már a nulladik nap is megmozgatta a részvevőket, hiszen Tiesto játszott a Nagyszínpadon, miközben az időjárás a kedélyeket borzolta. A hivatalos első napon már a természet is kegyesnek bizonyult a fesztiválozókhoz, így indulhatott a fergeteges elektronikus fesztivál.

A sok kiváló fellépő mellett – Faithlass, Afrojack, Hardwell, Dimitri Vegas, Zedd Dj Producer – a rendezők tovább bővítették és újították meg a bulizás színtereit, hogy még felejthetetlenebb élményt varázsoljanak a részvevők számára.

Európa legnagyobb elektronikai fesztiváljává nőtte ki magát a Sound, több mint százezer részvevővel, köztük sok külföldivel, akik a szórakozás színterének a Balaton partját választották.

Olykor a woodstocki hangulat szele érintett meg, amikor a fiatalok lazán – mind viselkedésben, mind öltözködésben – múlatták az időt, és adták át magukat a ritmusnak.

A résztvevők – legyen az előadó, vagy szórakozni vágyó – felejthetetlen hétvégét tölthettek a vasárnapig tartó IX. MacterCard Balaton Soundon.

Mári Anikó

no images were found

Előző sztori

NGM: a magyar ipar továbbra is Európa élvonalában van

Következő sztori

Szijjártó: felmérhetetlen hatással jár Európára, ha nem találnak közös választ a menekültkérdésre