Labdarúgás: nem tudta legyűrni a Szeged-Grosics aradi ellenfelét

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeged_2011_kaposvar15_gs

Egygólos vereséget szenvedett felkészülési mérkőzésen a Szeged 2011-Grosics Akadémia a román másodosztályba frissen feljutott UTA Aradtól.

Klausz László tanítványai második mérkőzésüket játszották le a felkészülési időszakban, egy héttel korábban a Hódmezővásárhellyel szemben végeztek 2-2-es döntetlenre. A szegedi együttes jövő szombaton ismét összecsap az UTA Araddal, a visszavágót idegenben rendezik.

A keretre vonatkozóan friss hír, hogy a fiatal saját nevelésű támadó, Manga Zsolt kölcsönben Tatabányán kezdi meg a következő szezont. A Békéscsabáról érkezett Balogh Miklóssal pedig hamarosan megegyezhet a klub.

Felkészülési mérkőzésen:

Szeged 2011-Grosics Akadémia – FC UTA Arad 0-1 (0-0)
Gyula, Grosics Akadémia.
Szeged: Szántai (Molnár – a szünetben) – Farkas, Balogh (Zabari – a szünetben), Tóth G., Mészáros (Berde – a szünetben), Oláh G. (Pászka – a szünetben), Zelenyánszki (Veselinov – a szünetben), Geiger, Hegedűs M., Oláh L. (Andorka – a szünetben). Vezetőedző: Klausz László.

Klausz László: “Azt gondolom, jó úton haladunk, annak ellenére, hogy az igazolások egyelőre nem úgy jöttek, ahogy szerettem volna. A srácok ugyanakkor nagyon jól dolgoznak, csinálják a felkészülést. Nagyon fáradtak, de sikerült magukat és az ellenfelet is felpörgetni arra a játékritmusra, amit szeretnénk. Jól ment a letámadásos játék, kevésszer tudta kihozni az ellenfelünk a labdát. Igaz, hogy kikaptunk, de rengeteg helyzetet alakítottunk ki, szép akciókkal. Azt gondolom, az a pár néző, aki ma kijött, jól szórakozott. Fontos lenne, hogy a nézőket vissza tudjuk csalogatni. Támadójátékot játszunk, sajnos azonban az i-re a pontot nem tudtuk ma feltenni. Van még hátra pár hét a felkészülésből, úgyhogy dolgozunk még ezen, de nem lesz nagy probléma, meg tudjuk oldani, amit elterveztünk. Ami a keretet illeti, jelenleg 21-en vagyunk, abból ketten kapusok. Mindenképpen szeretném 24-25 főre bővíteni a csapatot, minőségi játékosokkal, akik azért egy pár csatát már átéltek a pályán. Kell, hogy legyenek olyanok, akikre felnézhetnek a fiatalok.”

Egy góllal kikapott edzőmeccsen a Szeged-Grosics a román másodosztály újoncától – KLIKK: http://szegedma.hu/?p=552977

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 11.

Előző sztori

Labdarúgás: hetessel nyitott a SZEOL a Bácsalmás ellen + FOTÓK

Következő sztori

Elkészült az M43-as autópálya az országhatárig

Legutóbbi hasonló cikkek