/

A rendőrség szerint nem bántalmazták a felüjáróról lezuhant fiatalt Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az egyik közösségi portálon „Másik áldozata is van a borzalmas szombat éjszakának” című közlés kapcsán a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi tájékoztatást adja.

“Kómában fekszik az SZTE Új klinikán az a szegedi srác, B. Péter, akit szombat este egyelőre ismeretlenek előbb félholtra vertek, majd a már ájult szegedi srácot letaszították a Tisza Gyöngye hídjáról” – adta hírül a Szeged Hírei Facebook-csoport, hozzátéve, hogy a férfi szombat óta kómában fekszik és lélegeztetőgépen tartják. Azt írták, az eset közel történt ahhoz a helyhez, ahol a hírek szerint migránsnak hitt egy félvér, egyébként magyar állampolgárt egy fiatal férfi, emiatt belekötött, végül a férfi barátnőjét ütötte meg, akinek eltört az arccsontja.

A hivatalos közlemény szerint a rendőrségre július 19-én 0 óra 10 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy fiatalember leesett Szegeden, a Ligetfürdőnél lévő szórakozóhely felüljárójáról. A Szegedi Rendőrkapitányság az eset körülményeit nyomozás keretében tisztázza. Eddig nem merült fel olyan körülmény, ami arra utalna, hogy a fiatalembert lelökték, vagy a sérülései nem az esés, hanem bántalmazás következményei lennének.

Az Újszegedi Partfürdőnél július 18-án 22 óra 35 perc körül történtekben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közösség tagja elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt nyomoz.

A rendőrség vizsgálja, hogy a két eset között van-e összefüggés.

Ronda dolgokat hozott Szegeden a múlt szombat éjszaka – a rendőrség két eset közötti összefüggés lehetőségét vizsgálja. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=554782

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 21.

Előző sztori

Elhunyt Koszta László középkorász

Default thumbnail
Következő sztori

Nemcsak a sertéságazatban lehet 5 százalék az áfa

Legutóbbi hasonló cikkek