Közélet

Két új miniszteri biztost nevezett ki az emberierőforrás-miniszter

Két új miniszteri biztost nevezett ki az emberierőforrás-miniszter

2015. július 28., kedd
Két új miniszteri biztost nevezett ki az emberierőforrás-miniszter

Két új miniszteri biztost nevezett ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere - olvasható a Hivatalos Értesítő kedden megjelent számában.

Miniszteri biztos lett - december 31-éig -

Gyetvai Árpád

, aki a PPP-konstrukcióban megvalósult felsőoktatási létesítmények kiváltásával kapcsolatos feladatokért felelős. A biztosnak javaslatot kell tennie a beruházások kiváltási sorrendjére, az egyes intézmények ingatlan- és vagyongazdálkodásának racionalizálására, valamint a felszabaduló ingatlanok hasznosítására.

Maruzsa Zoltán

2016. január 16-áig miniszteri biztosként felel - egyebek mellett - az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. feladatainak az Oktatási Hivatalba (OH) történő átvételéért, valamint az OH új szervezeti, működési rendjének átalakításával, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet feladatkörének áttekintésével és működésének átalakításával kapcsolatos teendőkért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.