Bulvár

Megszűnt a forgalomkorlátozás az 5-ös számú főúton

Megszűnt a forgalomkorlátozás az 5-ös számú főúton

2015. július 15., szerda
Megszűnt a forgalomkorlátozás az 5-ös számú főúton

A katasztrófavédelem munkatársai eloltották a tüzet Balástya és Szatymaz között - írja a police.hu.

Mint arról korábban beszámoltunk, az 5-ös számú főút Balástya és Szatymaz közötti szakaszán, a 152-es kilométer közelében szerdán 13 óra körül tarlótűz miatt a látótávolság drasztikusan lecsökkent. A katasztrófavédelem munkatársai eloltották a tüzet, a terelés megszűnt.

Korábban írtuk

Tarlótűz miatt drasztikusan lecsökkent a látótávolság a Balástya és Szatymaz közötti szakaszon. Az 5-ös számú főút Balástya és Szatymaz közötti szakaszán, a 152-es kilométer közelében július 15-én 13 óra körüli időben tarlótűz miatt a látótávolság drasztikusan lecsökkent. A katasztrófavédelem munkatársai megkezdték a tűz felszámolását. A rendőrök a főút forgalmát a Balástya-Dóc-Sándorfalva-Szatymaz útvonalon elterelik. A rendőrség kéri a közlekedők fokozott óvatosságát és türelmét!

Autósok, figyelem! Tarlótűz miatt drasztikusan lecsökkent a látótávolság a Balástya és Szatymaz közötti szakaszon - a rendőrök terelik a forgalmat. Részletekért KLIKK: http://szegedma.hu/?p=553672

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 15.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.