Bulvár

Újabb gyanúsítások a vásárhelyi betörésekben

Újabb gyanúsítások a vásárhelyi betörésekben

2015. június 10., szerda
Újabb gyanúsítások a vásárhelyi betörésekben
mvhely_gyanusitott

A 2015. június 4-én őrizetbe vett gyanúsított két testvérét is elfogták a nyomozók - írja a police.hu.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság speciális támogató egységével közösen fogtak el egy 26 éves helybeli férfit június 4-én, akit több rendbeli lopással, csalással és zaklatással gyanúsítottak meg.

M. Sándor

előzetes letartóztatását a bíróság elrendelte. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei június 9-én az ellene kibocsátott országos elfogatóparancs alapján a városban elfogták M. Sándor testvérét. A megalapozott gyanú szerint a 22 éves férfi több betörésben is bátyja társa volt: egy hódmezővásárhelyi telephelyről és garázsból füstölt kolbászt, sonkát, szalonnát és szalámit, egy másik helyi garázsból szerszámgépeket loptak el. Előállították a rendőrök a testvérpár harmadik tagját, a 34 éves

M. Zoltánt

is, aki megalapozott gyanú szerint szintén részt vett a bűncselekményekben. A rendőrség

M. Tibort

kihallgatását követően őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, M. Zoltán szabadlábon védekezhet. Az ellenük lopás bűntettének és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság folytatja le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.