/

Újabb gyanúsítások a vásárhelyi betörésekben

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

mvhely_gyanusitott

A 2015. június 4-én őrizetbe vett gyanúsított két testvérét is elfogták a nyomozók – írja a police.hu.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság speciális támogató egységével közösen fogtak el egy 26 éves helybeli férfit június 4-én, akit több rendbeli lopással, csalással és zaklatással gyanúsítottak meg. M. Sándor előzetes letartóztatását a bíróság elrendelte.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei június 9-én az ellene kibocsátott országos elfogatóparancs alapján a városban elfogták M. Sándor testvérét. A megalapozott gyanú szerint a 22 éves férfi több betörésben is bátyja társa volt: egy hódmezővásárhelyi telephelyről és garázsból füstölt kolbászt, sonkát, szalonnát és szalámit, egy másik helyi garázsból szerszámgépeket loptak el. Előállították a rendőrök a testvérpár harmadik tagját, a 34 éves M. Zoltánt is, aki megalapozott gyanú szerint szintén részt vett a bűncselekményekben.

A rendőrség M. Tibort kihallgatását követően őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, M. Zoltán szabadlábon védekezhet. Az ellenük lopás bűntettének és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság folytatja le.

Előző sztori

Mártély örök - Fotószimpózium a Tisza holtág "festői" természeti világában

Default thumbnail
Következő sztori

Przemysl ostromai - Pintér István könyvének bemutatója a BFMK-ban

Legutóbbi hasonló cikkek