Új magánklinika épül Szegeden, mely az egészségügyi turizmusra alapozza működését.

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

01

Az „I. osztályú panzió és kapcsolódó modern egészségturisztikai szolgáltatások kialakítása Szegeden” elnevezésű projekt a DAOP-2.1.1/I-12-2012 „Egészségügyi turizmus fejlesztése a konvergencia régiókban” című kiírás keretében valósult meg.

A projektgazda cég, a „Szőke-Tisza-Wellnes” Kft., 466,55 millió forint összértékű beruházása 326,29 millió forintnyi Európai Uniós finanszírozás segítségével valósult meg.

A C-vitamin Clinic magánklinikán fogászati beavatkozások és plasztikai műtétek jelentik a fő profilt, melyet nyitáskor 4 fogászati rendelő és egy legmodernebb berendezéssel felszerelt egynapos műtő szolgál ki. a post operatív ellátást és zavartalan regenerálódást a klinika 8 panziószobája biztosítja, ahol hozzátartozók, családtagok is megszállhatnak a kezelési idő alatt. A klinika célcsoportját nyugat-európai, főként angol páciensek alkotják, akiket saját transzferrel szállítanak a reptérről Szegedre. Kiemelt figyelmet szentelnek a kezelések közötti idő tartalmas eltöltésére, illetve a családtagok számára is élvezetes időtöltésre, szegedi és Szeged környéki programok megszervezésével.

03

A cél egy olyan egyedülálló intézmény létrehozása, mely egyben nyújtja a fiatalodás, megújulás, pihenés és kikapcsolódás élményét a külföldi pácienseknek.

Előző sztori

Gépjárművezető munkatársat keres a szegedi vérellátó központ

Következő sztori

Szerdától permetezik a gesztenyefákat Szegeden