Közélet

Új magánklinika épül Szegeden, mely az egészségügyi turizmusra alapozza működését.

Új magánklinika épül Szegeden, mely az egészségügyi turizmusra alapozza működését.

2015. június 15., hétfő
Új magánklinika épül Szegeden, mely az egészségügyi turizmusra alapozza működését.
01

Az „I. osztályú panzió és kapcsolódó modern egészségturisztikai szolgáltatások kialakítása Szegeden” elnevezésű projekt a DAOP-2.1.1/I-12-2012 „Egészségügyi turizmus fejlesztése a konvergencia régiókban” című kiírás keretében valósult meg.

A projektgazda cég, a „Szőke-Tisza-Wellnes” Kft., 466,55 millió forint összértékű beruházása 326,29 millió forintnyi Európai Uniós finanszírozás segítségével valósult meg. A C-vitamin Clinic magánklinikán fogászati beavatkozások és plasztikai műtétek jelentik a fő profilt, melyet nyitáskor 4 fogászati rendelő és egy legmodernebb berendezéssel felszerelt egynapos műtő szolgál ki. a post operatív ellátást és zavartalan regenerálódást a klinika 8 panziószobája biztosítja, ahol hozzátartozók, családtagok is megszállhatnak a kezelési idő alatt. A klinika célcsoportját nyugat-európai, főként angol páciensek alkotják, akiket saját transzferrel szállítanak a reptérről Szegedre. Kiemelt figyelmet szentelnek a kezelések közötti idő tartalmas eltöltésére, illetve a családtagok számára is élvezetes időtöltésre, szegedi és Szeged környéki programok megszervezésével.

03

A cél egy olyan egyedülálló intézmény létrehozása, mely egyben nyújtja a fiatalodás, megújulás, pihenés és kikapcsolódás élményét a külföldi pácienseknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.