Kultúra

Sarusi István fotókiállítása Szentesen

Sarusi István fotókiállítása Szentesen

2015. június 30., kedd
Sarusi István fotókiállítása Szentesen
foto_fenykepezogep

Július 6-án, hétfőn 18 órakor nyitja meg Nagy István fotóművész Sarusi István csongrádi fotográfus Formaformáló formák című fotókiállítását Szentesen a Galéria Kávéház és Étteremben.

„Fotográfia számomra mindig is pátosza volt e szónak. A művészi fotózással csak pár éve foglalkozom komolyabban. Tárgy- és tájfotózással kezdtem, majd folyamatosan csöppentem bele először az infravörös fotográfiába, majd azzal párhuzamosan az alkotó fényképezésbe. Igazán nagy löketet - úgy érzem - a Szentesi Fotókörhöz való csatlakozásom adott. A jó hangulatú, szakmailag kiemelkedő színvonalat képviselő társaság munkájába bekapcsolódtam be. Egyre inkább fontos számomra az, hogy az adott kép ne csupán „valamiért jó” legyen, hanem koncepciójában, mondanivalójában tartalmas legyen. Alkotómunkám során igyekszem ötleteim, látásmódom segítségével fényképeimet fotográfiákká nemesíteni” - vallja a kiállító fotográfus. A kiállítás megtekinthető szeptember 7-ig a kávéház nyitvatartási idejében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.