Bulvár

Nyáron is várja a ruhaadományokat a Centerke

Nyáron is várja a ruhaadományokat a Centerke

2015. június 9., kedd
Nyáron is várja a ruhaadományokat a Centerke
centerke

Nyáron is intenzív a segítségnyújtás a Centerke Adományozó Központban. Sok család és idős - egyedülálló keresi fel az adományozó helyet segítségért.

A rászorulók számára osztott ingyenes ruha és cipő sokszor életmentő a támogatottaknak, hiszen sok szegény sorban nélkülözőt, vagy utcán élőt segítik az adományok. Együtt többet tehetünk, így a Centerkét működtető Mátrix Közhasznú Alapítvány arra kéri azokat, akik megtehetik, hogy a már megunt (de még használható) férfi-női cipőt, ruhát a Szeged, a Roosevelt tér 5. címre, a Centerkébe juttassák el. Így együtt vehetünk részt a szegénység elleni küzdelemben és a jobb életminőség megteremtésében. A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központban a rászorulók ingyen válogathatnak a beadott ruhák, cipők, életminőséget segítő dolgok közül. Az alapítvány önkéntesei nem csak osztják a segítséget, de folyamatosan várják is az adományozókat, akik a már felesleges dolgaikat célzottan a legrászorultabbak részére juttathatják el. 2014-ben tízezernél több támogatást sikerült kiosztani, 2015-ben is hasonlóan nagy az igény. A Centerke Adományozó Központ Szegeden, a Roosevelt tér 5. alatt működik. Keddtől péntekig 10-17 óra között kereshetik fel a rászorulók, az adományozók, illetve az önkéntes segítők a térítésmentes adományosztó helyet. A segítő program weboldala a

centerke.hu

címen érhető el. Sajnos nagyon sok egyén és család van, akik nem rendelkeznek anyagi fedezettel, hogy használt vagy új ruhaneműt pénzért vásároljanak. Szükség van a lakosság megsegítésére, a program a felzárkózást, az egyenlő esély megteremtését segíti, illetve a szegénység visszaszorításában működik közre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.