Lázár felmentette a Szegedi Járási Hivatal vezetőjét

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kothencz_18_gs

Bodó Imre kormányzati szolgálati jogviszonyát augusztus 10-i határidővel felmentéssel megszüntette Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter. A Szegedi Járás Hivatal vezetője mentesül a munkavégzés alól is.

Több információ érkezett szerkesztőségünkhöz az elmúlt napokban arról, hogy felmentették Bodó Imrét, a Szegedi Járási Hivatal vezetőjét. A korábbi fideszes országgyűlési képviselő 2013. január elsejétől vezette a hivatalt, kinevezése után összeférhetetlenség miatt lemondott Tiszasziget polgármesteri tisztségéről.

Az ügyben felkerestük a Miniszterelnökség sajtóirodáját, Göbl Vilmos megerősítette a hírt, és az alábbi közleményt juttatta el a SZEGEDma.hu-hoz: „Bodó Imrének, a Szegedi Járási Hivatal hivatalvezetőjének kormányzati szolgálati jogviszonyát a közigazgatás szervezéséért felelős, Miniszterelnökséget vezető miniszter 2015. augusztus 10. napjával, felmentéssel megszüntette. A felmentési idő 2015. június 10. napjától 2015. augusztus 10. napjáig tart, amely idő alatt a munkavégzési kötelezettsége alól mentesül.”

A hivatal zavartalan működése érdekében az új járási hivatalvezető kinevezéséig, a hivatalvezetői feladatokat – a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően – Csányiné Dr. Bozsó Barbara járási hivatalvezető-helyettes látja el.

Bodó Imre kormányzati szolgálati jogviszonyát augusztus 10-i határidővel felmentéssel megszüntette Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter! Részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=547619

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 16.

Előző sztori

Az emberek harminc százaléka kalkulál saját nyugdíj célú megtakarítással

Következő sztori

Karate: újszegedi sikerek a kartali Galga-SZAC Kupán