Labdarúgás: éremesőt hozott a DAFC-SZVSE csodálatos szezonja + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szvse_eremoszto12_gs

Kiváló eredményekkel hívta fel magára a figyelmet Szeged egyik legrégebbi és legszélesebb alapokkal rendelkező labdarúgóműhelye.

A Déli Aprók FC, a Rendőr TE és a Szegedi VSE szerdán a SZVSE-stadionban tartotta ünnepélyes évzáróját, ahol legsikeresebb csapataik Nógrádi Tibortól, az MLSZ Csongrád megyei igazgatójától vehették át jól megérdemelt érmeiket.

„Évek óta ugyanazon az úton haladunk, tudatos koncepciót követve szépen, csendben, becsülettel dolgozunk, igyekszünk meghálálni a szülők és a gyerekek bizalmát. A befektetett munkának meg is van a gyümölcse, mert a teljes vertikumban 250-300 fiatal pallérozódik nálunk, fiúk és lányok egyaránt, és folyamatosan igen szép sikereket aratnak minden korosztályban. Mindez nagyban köszönhető annak, hogy kiváló kapcsolatrendszert és széles körű együttműködést építettünk ki a helyi óvodákkal, iskolákkal, intézményekkel. Fontos kiemelni azt is, Szeged egyetlen olyan egyesülete vagyunk, mely saját létesítménnyel rendelkezik, az ideális fekvésű SZVSE-stadionban, valamint a Hunyadi téri Dózsa-pályán a lehetőségeinkhez mérten adottak a feltételek ahhoz, hogy játékosaink fejlődésére koncentrálhassunk” – avatott be a részletekbe Sahin-Tóth Dezső klubvezető.

Ami a felépítményt illeti, két decentrumban dolgoznak: alsó ágon egészen kiskortól a Rendőr TE szolgálja a tömegesítést, a Déli Aprók FC pedig a minőségi utánpótlásképzést, míg a rendszer aztán a Szegedi VSE-ben csúcsosodik ki – ebben a piramisban mindenki megtalálhatja a helyét, aki szereti a labdarúgást, és futballista akar lenni!

szvse_eremoszto04_gs

A 2014/15-ös bajnoki idény sikereit sorolva Sahin-Tóth Dezső a felnőttcsapattól indít. „Büszkék vagyunk rá, hogy a megyei I. osztályban a legnagyobb számban mi vetettünk be saját nevelésű játékosokat, mi támaszkodtunk legnagyobb mértékben a saját utánpótlásunkra. Számtalan ifjú tehetség kapott rá lehetőséget, hogy megmutassa tehetségét, bontogassa szárnyait. A pontvadászat második felére remekül össze is állt a társaság, tisztességgel küzdöttek, és végül sikerült megszereznünk a biztos bennmaradást érő tizenharmadik helyet. Elégedettek vagyunk az U21 kiemelt II. osztályú szereplésével is. Nagy boldogsággal tölti el a klubot, egyben utánpótlás-nevelésünk erősségét bizonyítja, hogy komoly riválisokat megelőzve tudtuk megnyerni a megye I-es U19-es korosztályú bajnokságot. A kiemelt II. osztályú U15-ben erős mezőnyben értünk el harmadik helyezést. A megyei U15-ös és U13-as küzdelemsorozatban az első helyen zártak együtteseink, ezeket az eredményeket is nagyra értékeljük. Női fronton felnőttgárdánk szépen szerepelt, és a megyei U19-es arany mellett egy bronzot is begyűjtöttünk” – mondta a klubvezető.

A szezon zárásaként külön díjazták az egyes korosztályok legjobbjait. Elismerést kapott Kis Levente (U19), Godó László (U15), Istókovics Márk (U14) és Petheő Bence (U13). Megköszönték a szakmai stáb valamennyi tagjának gondos, áldozatos tevékenységét, a fiatalokra való odafigyelését is. Az U13-at és U14-et Pluhár Gábor és Szántó Imre, az U15-öt Terjéki Tamás, az U19-et pedig Hágelmann Endre és Pécsek Tibor irányítja, míg erőnléti edzőként Papp Róbert, kapusedzőként Halász Krisztián segít.

„A továbbiakban is ezt a szisztematikus építkezést, ezt a szorgalmas munkát szeretnénk folytatni, hogy megtartsuk méltó helyünket a Csongrád megyei és a magyar labdarúgás térképén, és tovább öregbítsük műhelyünk hírnevét” – összegzett Sahin-Tóth Dezső.

U13-as keret:

Bérczi Péter
Csizmadia László
Földi Róbert
Juhász Máté
Kis Barnabás
Kis Márton
Kis Levente
Lehocki Dávid
Lengyel Gábor
Markovics Levente
Masa Rajmund
Masa Bence
Muráti Márk
Ótott József
Ördögh Ákos
Petheő Bence
Pintér Dániel
Piti Gergő
Répák Dárius
Sóti István
Szántai Szabolcs
Szántó Adrienn
Török Ákos
Zékány Botond
Edzők: Pluhár Gábor, Szántó Imre

Megyei U15-ös Keleti csoport bajnoka (vegyesen az U14-es és U15-ös keret):
U14:

Agócsy Bence
Apró Tamás Patrik
Bajkó Zalán
Bárkányi Gábor
Bővíz Dávid
Csiszár Patrik
Dzeba Balázs
Dávid Levente
Gulyás Zoltán
Istókovics Márk
Jáger István
Lele Tamás
Lengyel Tamás
Muráti Alfréd
Mészáros Szabolcs
Péter István
Sajti Martin
Szőke Lajos
Szűcs Gergő
Edző: Pluhár Gábor

U15-ös keret:

Hajzer Gábor
Kiszel Dániel
Kovács Bence
Tápai Dominik
Pászti Balázs
Farkas Nathan
Derdák László
Elek Ádám
Barta Szabolcs
Molnár Dániel
Fülöp Krisztián
Nagy Nimród
Veres Péter
Bakos Márk
Heipl Ábel
Vigh Ivó
Nagy Gábor
Kosztolányi Dániel
Szabó Gergő
Malustyik Máté
Horváth Péter
Nagy Bence
Godó László
Sallai Marcell
Csongrádi Benjámin
Edző: Terjéki Tamás

NB II U15 bronzérmes csapat:

Hajzer Gábor
Kiszel Dániel
Kovács Bence
Tápai Dominik
Pászti Balázs
Farkas Nathan
Derdák László
Elek Ádám
Barta Szabolcs
Molnár Dániel
Fülöp Krisztián
Nagy Nimród
Veres Péter
Bakos Márk
Heipl Ábel
Vigh Ivó
Nagy Gábor
Kosztolányi Dániel
Szabó Gergő
Malustyik Máté
Horváth Péter
Nagy Bence
Godó László
Sallai Marcell
Csongrádi Benjámin
Vezetőedző: Terjéki Tamás

Megyei U19-es csapat:

Baka Márk
Benczúr Ádám
Dobó László
Faragó Norbert
Fátyol Martin
Horváth Gábor
Gyukics Norbert
Ibis Dursun
Iritz Nimród
Kertész Gábor
Kis Levente
Kis Máté
Komócsin Gergő
Kovács Zoltán
Máriás Bence
Megyeri Máté
Németh Dániel
Pigniczki Erhard
Rózsa Dániel
Szabó Ádám
Szántó Tibor
Urbán Nikolasz
Vezetőedző: Hágelmann Endre

no images were found

Kiválóan sikerült a DAFC-SZVSE szezonja – részletek és rengeteg fotó az évzáróról ITT: http://szegedma.hu/?p=546327

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 12.

Előző sztori

Vizet osztanak több vasútállomáson

Következő sztori

Hátország: arannyal zárult a DAFC-Rendőr TE kecskeméti kirándulása + FOTÓK