Kikapcsolták az áramot és a gázt az MSZP székházában (FRISSÍTVE)

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Már áram és gáz sincs a szocialist párt üresen álló Jókai utcai székházában a fővárosban.

A hvg.hu a Borsra hivatkozva azt írja, az 1,1 milliárd forintos jelzáloghitellel terhel ingatlan teljesen üres, immár az áramot és a gázt is kivezették az épületből, az MSZP országos vezetése pedig a Jászai Mari téri Képviselői Irodaház frakcióirodáiba helyezte át székhelyét, melynek kisebb mérete miatt jelentős leépítésre került sor a dolgozók között. A Jókai utcai épületből a bútorok nagy részét eltávolították, az ott maradottakra pedig kiterjedt a jelzálog. “A székházat a beszámoló szerint 1,1 milliárd forintos jelzáloghitel terheli, a frankhitelt 2007- ben vették fel az Erste Banktól. Az ingatlant üresen hagyták, de a törlesztőrészleteket fizeti az MSZP” – fogalmaz a cikk.

Információik szerint a szocialista párt jelenleg 1,3 milliárd forintért árulja az ingatlant, melyre azonban nem talál vevőt, bár az Operaház például 600 millió forintért megvásárolta volna az épületet.

MSZP: Továbbra is működik a székház

A szocialista párt közleményben cáfolta a híradásokat. “Az MSZP vezető testületei, így az Országos Elnöksége és Választmánya, valamint a párt platformjai és tagozatai rendszeresen üléseznek az MSZP Jókai utcai székházában, de sajtótájékoztatóinknak és egyéb politikai rendezvényeinknek (szakpolitikai fórumok, konferenciák stb.) is heti rendszerességgel ad otthont a ház. Mindebből következik, hogy nem kapcsolták ki a közműveket az épületben” – tájékoztatta hírportálunkat a párt.

Szorul a hurok a vörös nyakak körül.http://szegedma.hu/?p=550389

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 29.

Előző sztori

Labdarúgás - Király Gábor: kapusok terén rendben vagyunk

Default thumbnail
Következő sztori

Javulhat az ellenőrzött önkormányzati cégek szabályozottsága

Legutóbbi hasonló cikkek