Sport

Kosárlabda: bajnokokat köszöntenek a Hódtóiban

Kosárlabda: bajnokokat köszöntenek a Hódtóiban

2015. június 5., péntek
Kosárlabda: bajnokokat köszöntenek a Hódtóiban
kosarsuli36

A sorozatban második országos bajnoki címüket elhódító Vásárhelyi Rakétákat is köszöntik majd a Kosársuli Salgótarján elleni NB I/B-s bronzmeccse előtt szombaton, a Hódtói Sportcsarnokban. Az U12-es bajnokságban diadalmaskodó kis kosarasok néhány héttel ezelőtt Pécsen, több kosárakadémiát maguk mögé utasítva állhattak fel a dobogó legfelső fokára.

Mócsai Milán

és

Varga Dániel

tanítványainak köszöntése méltó felvezetése lehet a 18 órakor a salgótarjániak elleni második bronzmeccsnek. A kék-sárgák az előző héten 14 ponttal kaptak ki a Nógrád megyeiektől. A két győzelemig tartó párharc második összecsapásán a harmadik felvonás, és a mindent eldöntő ütközet pályaválasztó jogának kiharcolása a tét. Ez utóbbihoz

Nyilaséknak

legalább 15 ponttal kellene nyerniük. Ha ennél kevesebbel húzzák be a győzelmet, akkor a harmadik találkozó ismét idegenben lesz. Ez viszont az eddigi salgótarjáni vereségek miatt nem sok reménnyel kecsegtetne. A nagyobb arányú győzelemhez azonban igencsak össze kell szednie magát

Elek Andrá

s és

Utasi Gábor

alakulatának, mivel az elmúlt hetekben adósak maradtak a tőlük megszokott hatékony és kombinatív csapatjátékkal, valamint a kőkemény védekezéssel. A Vásárhelyi Kosársuli – Konecranes Salgótarjáni KSE mérkőzés 2015. június 6-án szombaton 18 órakor kezdődik. A belépés a TakarékBank Zrt-nek és a Magyar Földgáztároló Zrt-nek köszönhetően ezúttal is ingyenes lesz a Hódtói Sportcsarnokba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.