Bulvár

Templomban őrjöngött egy férfi Szegeden

Templomban őrjöngött egy férfi Szegeden

2015. május 18., hétfő
Templomban őrjöngött egy férfi Szegeden
jezus_szobor_rokusi_templom_police

A helyszínre érkező rendőrök fékeztek meg egy, az oltár előtt kiabáló férfit szombat délelőtt a szegedi Rókusi Templomban.

A templomból hívták a rendőrség segélyhívószámát május 16-án 9 óra 55 perc körül. A nyomozás adatai szerint

K. Tibor

mezítláb és rövidnadrágban berohant a templomba, majd egy előadást megszakítva ordibálni kezdett. Az ott lévők próbálták megnyugtatni, de mivel nem boldogultak vele, elhagyták a templomot és rendőrt hívtak. A szegedi járőrök az oltár mögött találták meg a férfit, aki a kezében egy Jézus szobrot tartott, amit megrongált. Az oltár előtt lefektetett vörös szőnyeget felgyűrte, azt és egy keresztet magához szorítva kiabált a rendőrökkel. Az egyenruhások meggyőzték a 26 éves férfit, hogy a szobrot adja át nekik. Ezután ismét agresszívvá vált. A rendőrök csak testi kényszer alkalmazásával tudták megfékezni és megbilincselni. Zavart állapota miatt mentőt hívtak hozzá, akik rendőri kísérettel vitték kórházba. A férfit még aznap gyanúsítottként hallgatták ki rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt. Tettét azzal magyarázta, hogy a bűncselekmény elkövetésekor kábítószer hatása alatt állt.

Egy keresztet szorongatva találtak rá az oltár mögött - a rendőröknek kellett megfékezniük egy őrjöngő férfit szombaton a Rókusi Templomban. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=538919

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 18.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.