Sport

Labdarúgás: egy pontot szerzett a Szeged-Grosics a Kaposvár ellen + FOTÓK

Labdarúgás: egy pontot szerzett a Szeged-Grosics a Kaposvár ellen + FOTÓK

2015. május 9., szombat
Labdarúgás: egy pontot szerzett a Szeged-Grosics a Kaposvár ellen + FOTÓK
szeged_2011_kaposvar25_gs

Küzdelmes mérkőzésen a vendégek szereztek vezetést, a második félidő a mieinké volt, de csak az egyenlítésre futotta az erőből.

Gyula, Grosics Akadémia, 200 néző.
2015. május 9., 17.30
Szeged 2011-Grosics Akadémia
Kaposvári Rákóczi FC
A meccs véget ért.
játékvezető: Berger József • asszisztens: Demeter János, Galán Roland.
1
-
1

Labdarúgó NB II 27. forduló:

Szeged 2011-Grosics Akadémia - Kaposvári Rákóczi FC 1-1 (0-1).

Gyula, Grosics Akadémia, 300 néző. Vezette: Berger József (Demeter János, Galán Roland).

Szeged-Grosics:

Szántai - Hegedűs M. (Hegedűs E. 66'), Mészáros, Germán (Polareczki 69'), Berde, Farkas M., Zelenyánszki, Oláh L., Máté, Manga (Fitos 46'), Markovic.

Vezetőedző:

Nyilas Elek.

Kaposvár:

Bozsó - Kovács O., Lakatos, Kiss M. (Olasz 90'), Faggyas, Petrók, Nagy K. (Fejős 73'), Albert, Vermes, Rajczi, Zsivóczky (Király 76').

Vezetőedző:

Prukner László.

Gól:

Hegedűs M. (54'), illetve Zsivóczky N. (28')

Sárga lap:

Máté P. (59'), illetve Nagy K. (17'), Fejős Á. (82'), Kovács O. (87')

Online közvetítésünk

VÉGE!
93'
Hegedűs Edvin lövése alig-alig kerülte el a vendégek ketrecét, ez volt az utolsó szegedi sansz, mindkét együttes egy-egy ponttal lett gazdagabb.
90'
Újabb erősen tizenegyesgyanús helyzetben maradt néma a bírói síp, persze ismét a Szeged a szenvedő fél. Elkeseredetten rohamoznak a mieink, hősiesen védekezik a Kaposvár.
87'
Kovács Olivér sárgult be a vendégektől.
szeged_2011_kaposvar19_gs
86'
A két tizenhatos között zajlik a harc továbbra is, egyik csapat sem mondott le a győzelemről, de az utóbbi percekben mintha az is látszódna, hogy az egy-egy pontot a Szeged és a Kaposvár is szeretné azért megőrizni, biztosítani, most nem nyílnak ki a védelmek.
80'
Igen erős, kemény mezőnyjáték ebben a periódusban, mindkét együttes megy előre a győztes gólért. Férfias küzdelem zajlik a pályán, de igazán jelentős ziccert egyik kapu előtt sem jegyezhettünk fel. Megélénkültek a drukkerek, hangosan biztatják a szegedieket.
76'
Zsivóczky le, Király Vitalij be a Rákóczinál.
73'
Nagyot Fejős Áron váltotta a vendégeknél.
72'
Egészen elképesztő, a Germán helyett nemrégiben csereként beállt Polareczki Rolandot a tizenhatoson belül buktatták a kaposváriak, a játékvezető kívülre hozta a szabadrúgást, ami végül elhalt a sorfalban.
69'
Gyönyörű Szeged-akció végén Oláh Lóránt elől két kézzel ütötte ki a labdát Vermes Krisztián a gólvonalról, mindenki látta, hogy ez egyértelmű tizenegyes volt, csak a bíró és asszisztensei nem...
68'
Hegedűs Martin le, Hegedűs Edvin be szegedi oldalon, egyébiránt támadnak a fehér mezesek. Továbbra is csak ismételhetjük önmagunkat, kell a gól a szebb napokat látott Kaposvár ellen!
61'
A játékvezető megunta Rajczi Péter folyamatos duruzsolását, reklamálását, beígérte neki a sárgát, ha nem hagyja abba.
54'
GÓÓÓL 1-1! Eredményre vezettek a szegedi akciók, itt az egyenlítés! Hegedűs Martin szerzett labdát a kaposvári tizenhatosnál, balra Oláh Lóránthoz játszott, aki önzetlenül visszapasszolt, Hegedűsnek pedig már nem volt nehéz dolga, az üres kapuba továbbított.
49'
Egy kontránál Rajczi Péter lábában volt a második somogyi gól, Slobodan Markovic önfeláldozóan mentett előle.
48'
Szegedi rohamok az első percekben, gyorsan szeretne egyenlíteni a hazai csapat.
46'
Nyilas Elek cserélt, Manga helyére Fitos Lászlót küldte be.
szeged_2011_kaposvar15_gs
46'
A szegediek indították útnak a labdát a második felvonásban. Gyerünk, fiúk, kell a gól!
SZÜNET!
45'
Véget ért az első felvonás, egygólos Rákóczi-előnnyel vonulnak pihenőre a srácok.
44'
Kapujához szögezi ellenfelét a Szeged-Grosics, a széleket is igyekeznek bejátszani a fehér mezesek, de egész egyszerűen nem tudják áttörni a vendégek védelmét. A szögleteket, pontrúgásokat is nagyon magabiztosan hárítják el a kaposváriak.
38'
Most egyértelműen a Nyilas-legények irányítanak, de az egyenlítéshez még több kellene!
35'
Farkas Márk 18 méteres bombáját nagy bravúrral hárította, tolta a bal kapufa mellé a kaposváriak kapusa, Bozsó Antal.
32'
Próbál újítani a Szeged, de nincs elég átütőerő a támadásokban.
28'
GÓÓÓL 0-1! Sajnos a kaposváriak zörgették meg először a hálót. Kiss Márton jobb oldali beadását Zsivóczky Norbert emelte ügyes mozdulattal 14 méterről a kapunk bal felső sarkába, előnyben a vendégek!
25'
Rajczi Péter fejelhetett az öt és felesről, Szántai hatalmas bravúrral tolta szögletre.
24'
Túl az első félidő felén még nem láttunk igazi ziccert Gyulán. Az iramra nem lehet panasz, a küzdelemre még kevésbé, nyílt sisakos, kemény támadójátékkal rukkol elő mindkét gárda. Az utóbbi percekben nem forogtak veszélyben a kapuk. Sokat jelenthet, ki éri el az első találatot.
17'
Hegedűs Martin lerántásért Nagy Krisztián sárgul be, az eset a félpályánál történt.
szeged_2011_kaposvar04_gs
16'
A kaposvári Albert Ádám a tizenhatos környékén forgolódott, annak jobb sarkáról tüzelt végül, mellé.
12'
Farkas Márk 22 méterről szánta el lövésre magát, ez a próbálkozás sem hordozott magában veszélyt, messzire elkerülte a látogatók ketrecét.
9'
Szép és veszélyes kaposvári kontra végén Zsivóczky Norbert ütközött Farkas Márkkal a mieink tizenhatosának előterében, a zöld mezesek futballistája elesett, és vehemensen büntetőt reklamált, a bírói síp azonban néma maradt. A szegediek egyébként igyekeznek többet birtokolni a labdát, és rákényszeríteni akaratukat a vendégekre, de eddig teljesen kiegyenlített a meccs.
6'
Mezőnyjáték után nagy harc a lasztiért a fehér mezesek térfelén, majd a somogyiak kaparintották meg a bogyót, Kiss Márton engedte el az első lövést, 17 méterről, jó sokkal elkerülte a szegedi kaput, Szántai Leventének emiatt a kísérlet miatt nem kellett aggódnia.
1'
A Kaposvár tiszta zöldben kezdte a játékot, a mieink tiszta fehérben vették fel a harcot a nemrégiben még az NB I-ben vitézkedő somogyiakkal.
17.20: Verőfényes napsütés, kiváló labdarúgóidő fogadja a csapatokat a gyulai centerpályán, ahol keresztirányú szél fúj, azaz egyformán fogja segíteni/sújtani a feleket. 17.00: Köszöntjük Önöket Gyuláról, ahol hamarosan kezdődik a Szeged 2011-Grosics Akadémia és a Kaposvári Rákóczi FC NB II-es találkozója! A mérkőzés Berger József sípszavára 17.30-kor kezdődik!

A találkozó elé

Beharangozó írásunk ide kattintva olvasható.

FOCIFANOK! Ma három ÉLŐ közvetítést is kínálunk számotokra, íme:SZEOL - Monor17.00:...

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 9.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.