Labdarúgás: egy pontot szerzett a Szeged-Grosics a Kaposvár ellen + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeged_2011_kaposvar25_gs

Küzdelmes mérkőzésen a vendégek szereztek vezetést, a második félidő a mieinké volt, de csak az egyenlítésre futotta az erőből.

Gyula, Grosics Akadémia, 200 néző.
2015. május 9., 17.30
Szeged 2011-Grosics Akadémia
Kaposvári Rákóczi FC
A meccs véget ért.

játékvezető: Berger József • asszisztens: Demeter János, Galán Roland.
1
1

Labdarúgó NB II 27. forduló:

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Kaposvári Rákóczi FC 1-1 (0-1).
Gyula, Grosics Akadémia, 300 néző. Vezette: Berger József (Demeter János, Galán Roland).
Szeged-Grosics: Szántai – Hegedűs M. (Hegedűs E. 66′), Mészáros, Germán (Polareczki 69′), Berde, Farkas M., Zelenyánszki, Oláh L., Máté, Manga (Fitos 46′), Markovic. Vezetőedző: Nyilas Elek.
Kaposvár: Bozsó – Kovács O., Lakatos, Kiss M. (Olasz 90′), Faggyas, Petrók, Nagy K. (Fejős 73′), Albert, Vermes, Rajczi, Zsivóczky (Király 76′). Vezetőedző: Prukner László.
Gól: Hegedűs M. (54′), illetve Zsivóczky N. (28′)
Sárga lap: Máté P. (59′), illetve Nagy K. (17′), Fejős Á. (82′), Kovács O. (87′)

no images were found

Online közvetítésünk

VÉGE!

93′
Hegedűs Edvin lövése alig-alig kerülte el a vendégek ketrecét, ez volt az utolsó szegedi sansz, mindkét együttes egy-egy ponttal lett gazdagabb.
90′
Újabb erősen tizenegyesgyanús helyzetben maradt néma a bírói síp, persze ismét a Szeged a szenvedő fél. Elkeseredetten rohamoznak a mieink, hősiesen védekezik a Kaposvár.
87′
Kovács Olivér sárgult be a vendégektől.

szeged_2011_kaposvar19_gs

86′
A két tizenhatos között zajlik a harc továbbra is, egyik csapat sem mondott le a győzelemről, de az utóbbi percekben mintha az is látszódna, hogy az egy-egy pontot a Szeged és a Kaposvár is szeretné azért megőrizni, biztosítani, most nem nyílnak ki a védelmek.
80′
Igen erős, kemény mezőnyjáték ebben a periódusban, mindkét együttes megy előre a győztes gólért. Férfias küzdelem zajlik a pályán, de igazán jelentős ziccert egyik kapu előtt sem jegyezhettünk fel. Megélénkültek a drukkerek, hangosan biztatják a szegedieket.
76′
Zsivóczky le, Király Vitalij be a Rákóczinál.
73′
Nagyot Fejős Áron váltotta a vendégeknél.
72′
Egészen elképesztő, a Germán helyett nemrégiben csereként beállt Polareczki Rolandot a tizenhatoson belül buktatták a kaposváriak, a játékvezető kívülre hozta a szabadrúgást, ami végül elhalt a sorfalban.
69′
Gyönyörű Szeged-akció végén Oláh Lóránt elől két kézzel ütötte ki a labdát Vermes Krisztián a gólvonalról, mindenki látta, hogy ez egyértelmű tizenegyes volt, csak a bíró és asszisztensei nem…
68′
Hegedűs Martin le, Hegedűs Edvin be szegedi oldalon, egyébiránt támadnak a fehér mezesek. Továbbra is csak ismételhetjük önmagunkat, kell a gól a szebb napokat látott Kaposvár ellen!
61′
A játékvezető megunta Rajczi Péter folyamatos duruzsolását, reklamálását, beígérte neki a sárgát, ha nem hagyja abba.
54′
GÓÓÓL 1-1! Eredményre vezettek a szegedi akciók, itt az egyenlítés! Hegedűs Martin szerzett labdát a kaposvári tizenhatosnál, balra Oláh Lóránthoz játszott, aki önzetlenül visszapasszolt, Hegedűsnek pedig már nem volt nehéz dolga, az üres kapuba továbbított.
49′
Egy kontránál Rajczi Péter lábában volt a második somogyi gól, Slobodan Markovic önfeláldozóan mentett előle.
48′
Szegedi rohamok az első percekben, gyorsan szeretne egyenlíteni a hazai csapat.
46′
Nyilas Elek cserélt, Manga helyére Fitos Lászlót küldte be.

szeged_2011_kaposvar15_gs

46′
A szegediek indították útnak a labdát a második felvonásban. Gyerünk, fiúk, kell a gól!

SZÜNET!

45′
Véget ért az első felvonás, egygólos Rákóczi-előnnyel vonulnak pihenőre a srácok.
44′
Kapujához szögezi ellenfelét a Szeged-Grosics, a széleket is igyekeznek bejátszani a fehér mezesek, de egész egyszerűen nem tudják áttörni a vendégek védelmét. A szögleteket, pontrúgásokat is nagyon magabiztosan hárítják el a kaposváriak.
38′
Most egyértelműen a Nyilas-legények irányítanak, de az egyenlítéshez még több kellene!
35′
Farkas Márk 18 méteres bombáját nagy bravúrral hárította, tolta a bal kapufa mellé a kaposváriak kapusa, Bozsó Antal.
32′
Próbál újítani a Szeged, de nincs elég átütőerő a támadásokban.
28′
GÓÓÓL 0-1! Sajnos a kaposváriak zörgették meg először a hálót. Kiss Márton jobb oldali beadását Zsivóczky Norbert emelte ügyes mozdulattal 14 méterről a kapunk bal felső sarkába, előnyben a vendégek!
25′
Rajczi Péter fejelhetett az öt és felesről, Szántai hatalmas bravúrral tolta szögletre.
24′
Túl az első félidő felén még nem láttunk igazi ziccert Gyulán. Az iramra nem lehet panasz, a küzdelemre még kevésbé, nyílt sisakos, kemény támadójátékkal rukkol elő mindkét gárda. Az utóbbi percekben nem forogtak veszélyben a kapuk. Sokat jelenthet, ki éri el az első találatot.
17′
Hegedűs Martin lerántásért Nagy Krisztián sárgul be, az eset a félpályánál történt.

szeged_2011_kaposvar04_gs

16′
A kaposvári Albert Ádám a tizenhatos környékén forgolódott, annak jobb sarkáról tüzelt végül, mellé.
12′
Farkas Márk 22 méterről szánta el lövésre magát, ez a próbálkozás sem hordozott magában veszélyt, messzire elkerülte a látogatók ketrecét.
9′
Szép és veszélyes kaposvári kontra végén Zsivóczky Norbert ütközött Farkas Márkkal a mieink tizenhatosának előterében, a zöld mezesek futballistája elesett, és vehemensen büntetőt reklamált, a bírói síp azonban néma maradt. A szegediek egyébként igyekeznek többet birtokolni a labdát, és rákényszeríteni akaratukat a vendégekre, de eddig teljesen kiegyenlített a meccs.
6′
Mezőnyjáték után nagy harc a lasztiért a fehér mezesek térfelén, majd a somogyiak kaparintották meg a bogyót, Kiss Márton engedte el az első lövést, 17 méterről, jó sokkal elkerülte a szegedi kaput, Szántai Leventének emiatt a kísérlet miatt nem kellett aggódnia.
1′
A Kaposvár tiszta zöldben kezdte a játékot, a mieink tiszta fehérben vették fel a harcot a nemrégiben még az NB I-ben vitézkedő somogyiakkal.

17.20: Verőfényes napsütés, kiváló labdarúgóidő fogadja a csapatokat a gyulai centerpályán, ahol keresztirányú szél fúj, azaz egyformán fogja segíteni/sújtani a feleket.

17.00: Köszöntjük Önöket Gyuláról, ahol hamarosan kezdődik a Szeged 2011-Grosics Akadémia és a Kaposvári Rákóczi FC NB II-es találkozója!

A mérkőzés Berger József sípszavára 17.30-kor kezdődik!

A találkozó elé

Beharangozó írásunk ide kattintva olvasható.

FOCIFANOK! Ma három ÉLŐ közvetítést is kínálunk számotokra, íme:SZEOL – Monor17.00:…

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 9.

Előző sztori

Labdarúgás: emberhátrányban fektette két vállra a SZEOL a Monort + FOTÓK

Következő sztori

Kézilabda: a Veszprémnél a pályaelőny a döntőben + FOTÓK