Sport

Kosárlabda: a Salgótarjánnal csap össze a Kosársuli a bajnoki bronzért

Kosárlabda: a Salgótarjánnal csap össze a Kosársuli a bajnoki bronzért

2015. május 28., csütörtök
Kosárlabda: a Salgótarjánnal csap össze a Kosársuli a bajnoki bronzért
kosarsuli90

Idegenben kezdi a Salgótarján elleni bronzpárharcot a Vásárhelyi Kosársuli szombaton a férfi kosárlabda NB I/B csoportban. A kék-sárgáknak nem lesz könnyű dolga a bombaerős kerettel rendelkező ellenfelükkel szemben. Ráadásul a helyzetet nem könnyíti meg a Bonyhád elleni két vereség, és a hosszú utazás sem.

A salgótarjániak sem a legjobb előjelekkel készülnek az összecsapásra, mivel a legutóbbi két fellépésükön kétszer kaptak ki a döntőbe jutó Debrecentől. Ennek ellenére a hazai pálya, a B csoport talán legerősebb kerete, valamint legutóbb a Vásárhely ellen otthon aratott majdnem 30 pontos diadaluk mindenképpen mellettük szól.

Szabó

,

Madár

,

Tutus

és

Vuletics

egyaránt klasszis játékos, akiket

Gorski

és a két vásárhelyi nevelésű kosaras,

Schéda

és

Czuprák

segíthet. Az idegenbeli bravúrhoz a Kosársulinak leginkább önmagán kellene felülkerekednie. A gárda a szezonban már bizonyította, hogy mindenkire veszélyes lehet a Hódtói Sportcsarnokot elhagyva is. Vaséknak nagyon nem jött ki jól a lépés legutóbbi két meccsükön. Ha azonban újra magukra találnak, és ismét legnagyobb erényüket csillogtatva, csapatként játszanak, akkor lesz keresnivalójuk a salgótarjániak pályáján. A Vásárhelyi Kosársuli legközelebb 2015. június 6-án szombaton 18 órakor lép pályára a Hódtói Sportcsarnokban a két győzelemig tartó párharcban. A találkozót a TakarékBank Zrt-nek és a Magyar Földgáztároló Zrt-nek köszönhetően ingyen láthatja közönség. Ha Vas Péterék nyernek Salgótarjánban, akkor ez lehet a szezon utolsó mérkőzése. Ha veszítenek, akkor is...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.