Kosárlabda: a Salgótarjánnal csap össze a Kosársuli a bajnoki bronzért

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kosarsuli90

Idegenben kezdi a Salgótarján elleni bronzpárharcot a Vásárhelyi Kosársuli szombaton a férfi kosárlabda NB I/B csoportban. A kék-sárgáknak nem lesz könnyű dolga a bombaerős kerettel rendelkező ellenfelükkel szemben. Ráadásul a helyzetet nem könnyíti meg a Bonyhád elleni két vereség, és a hosszú utazás sem.

A salgótarjániak sem a legjobb előjelekkel készülnek az összecsapásra, mivel a legutóbbi két fellépésükön kétszer kaptak ki a döntőbe jutó Debrecentől. Ennek ellenére a hazai pálya, a B csoport talán legerősebb kerete, valamint legutóbb a Vásárhely ellen otthon aratott majdnem 30 pontos diadaluk mindenképpen mellettük szól. Szabó, Madár, Tutus és Vuletics egyaránt klasszis játékos, akiket Gorski és a két vásárhelyi nevelésű kosaras, Schéda és Czuprák segíthet.

Az idegenbeli bravúrhoz a Kosársulinak leginkább önmagán kellene felülkerekednie. A gárda a szezonban már bizonyította, hogy mindenkire veszélyes lehet a Hódtói Sportcsarnokot elhagyva is. Vaséknak nagyon nem jött ki jól a lépés legutóbbi két meccsükön. Ha azonban újra magukra találnak, és ismét legnagyobb erényüket csillogtatva, csapatként játszanak, akkor lesz keresnivalójuk a salgótarjániak pályáján.

A Vásárhelyi Kosársuli legközelebb 2015. június 6-án szombaton 18 órakor lép pályára a Hódtói Sportcsarnokban a két győzelemig tartó párharcban. A találkozót a TakarékBank Zrt-nek és a Magyar Földgáztároló Zrt-nek köszönhetően ingyen láthatja közönség. Ha Vas Péterék nyernek Salgótarjánban, akkor ez lehet a szezon utolsó mérkőzése. Ha veszítenek, akkor is…

Előző sztori

Fiatalok a színpadon és a nézőtéren – sikeres volt a THEALTER U21 plusz kisfesztivál Szegeden

Következő sztori

Már igényelhető az útdíjkompenzáció