Hátország: Temesváron Interligáztak a SZEOL SC fiataljai

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

labda_labdarugas_foci_mj

Temesváron jártok a SZEOL SC fiataljai a legutóbbi Interliga fordulóban, ahol nem mindennapi körülmények között kellett helytállniuk.

Interliga 9. forduló – Temesvár, 2015. május 3. (2004-es korosztály)

SZEOL SC-Berényi Gyermek FC 3-2 Gól: Indre Balázs, Süli Bence, Horváth Zalán.
SZEOL SC-ACS Poli Timisoara 2-4 Gól: Horváth Zalán (2).
SZEOL SC-CS FC Electrica TM 1-3 Gól: Bogdán Bence.

Kispál Csaba

A csapat tagjai: Ménesi Edvárd, Ádelhardt Rajmond, Bogdán Bence, Tóth Attila, Kovács Péter, Mészáros Máté, Süli Bence, Horváth Zalán, Buchholcz Barnabás, Rádai Bálint, Indre Balázs. Edző: Kispál Csaba.

Kispál Csaba: “Maximálisan meg voltam elégedve a fiúk akaratával és a játékával a temesvári Interliga fordulón! Nem tudom megérteni a román játékvezetőket, miért nem tudnak részlehajlás nélkül levezetni egy 11 éves gyerekeknek kiírt tornát! Sokkal jobb eredményt tudtunk volna elérni a két temesvári csapat ellen, ha a játékvezetők nem befolyásolják a mérkőzést. Ez Temesváron rendszeresen probléma.”

Interliga 9. forduló – Temesvár, 2015. május 3. (2005-es korosztály)

SZEOL SC-Berényi Gyermek FC 3-3 Gól: Lippai Gergely (2), Mahler Gergő.
SZEOL SC-ACS Poli Timisoara 3-2 Gól: Mahler Gergő (2), Lippai Gergely.
SZEOL SC-CS FC Electrica TM 2-4 Gól: Mahler Gergő (2).

Kovács Péter

A csapat tagjai: Zelman Levente, Mahler Gergő, Orosz Lőrinc, Farkas Patrik, Kozma Tamás, Heipl Benjamin, Lippai Gergely, Szvétecz Konrád, Petrovics Máté, Rabecz Botond, Varga Zétény. Edző: Kovács Péter.

Kovács Péter: “Nehéz fordulóra számítottam, mert jellemző ránk, hogy ha átlépjük az országhatárt, akkor kizökkenünk a saját játékunkból. Sajnos ez most is így volt, ebben nem tudtunk előre lépni. Az első mérkőzésen érthetetlen döntések, rossz technikai megoldások, tompaság és gyámoltalanság uralta a játékunkat. A Poli elleni találkozóra mentálisan összekapták magukat a gyerekek, és agresszivitásban valamint küzdeni tudásban felnőttek a román csapat szintjére. Az utolsó mérkőzésünk a mezőny egyik legerősebb csapata ellen volt, és úgy kezdtünk, mintha most estünk volna be a majálisról: 3 perc után 0:2. Ezt követően aztán már jó iramú meccset játszottunk, de összességében ezen a vasárnapon fociból keveset mutattunk.”

Interliga 9. forduló – Temesvár, 2015. május 3. (2006-es korosztály)

Berény Gyermek FC-SZEOL SC 4-10 Gól: Kriska Milán (3), Somodi Krisztián (2), Baltás Benedek (2), Tóth Miklós, Német Márk, Holecska-Jankó Juvenal.
ACS POLI Timisoara-SZEOL SC 2-2 Gól: Somodi Krisztián, Baltás Benedek.
CS FC Elektrica TM-SZEOL SC 1-1 Gól: Baltás Benedek.

Vándor Zsolt

A csapat tagjai: Tóth Miklós, Szögi Erik, Kis Balázs, Baltás Benedek, Német Márk, Somodi Krisztián, Simon Marcell, Kriska Milán, Szélpál Máté, Holecska-Jankó Juvenal. Edző: Vándor Zsolt.

Vándor Zsolt: “Az első olyan forduló volt, amikor mindhárom mérkőzésen „jelen volt” az akarat, és a küzdeni tudás. Ezek a jellemzők párosultak a helyenként jó játékkal, így sikerült szakítani egy rossz hagyománnyal, veretlenül, pontokkal tértünk haza Temesvárról.”

Interliga 9. forduló – Temesvár, 2015. május 3. (2007-es korosztály)

SZEOL SC-Berényi Gyermek FC 6-1 Gól: Beder Máté 2, Vereska Hunor 2, Fodor Patrik, Mádi Szabolcs.
SZEOL SC-ACS Poli Timisoara 6-1 Gól: Árva Zalán 2, Fodor Patrik 2, Beder Máté, Mádi Szabolcs.
SZEOL SC-CS FC Electrica TM 1-2 Gól: Árva Zalán.

Kulacsik Tamás

A csapat tagjai: Ábel Martin, Árva Zalán, Beder Máté, Fodor Patrik, Koczkás András, Nagymihály Ákos, Süli Róbert, Varró Márk, Vereska Hunor, Mádi Szabolcs. Edző: Kulacsik Tamás.

Kulacsik Tamás: “Az eredményekkel és a mutatott játékkal elégedett vagyok. Hasznos kirándulás volt, bár az „állatkerti látványosságokat” kihagytam volna: láncokkal. lakatokkal lezárt pálya a meccsek alatt, kerítés tetején lógó hazai „szurkolók”, pályára bedobált ásványvizes flakonok, meccs közben dühödt ragadozóként pályára berohangáló hazai edző… Büszke vagyok a csapatomra, hogy ilyen körülmények között is sportemberhez méltóan viselkedtek!”

Előző sztori

A Jobbik, az MSZP és az LMP gazdagodott a rejtőzködőkből

Következő sztori

Szegedi Jobbik: „Quaestorosodna” az IKV (FRISSÍTVE)