Közélet

Csermely Péter: jelentősen növelnék a Napi Gazdaság olvasóinak számát

Csermely Péter: jelentősen növelnék a Napi Gazdaság olvasóinak számát

2015. május 4., hétfő
Csermely Péter: jelentősen növelnék a Napi Gazdaság olvasóinak számát

Jelentősen szeretnék növelni a Napi Gazdaság olvasóinak számát, ezért is csökkentették az újság árát - erről a lap főszerkesztője, Csermely Péter beszélt hétfőn az MTI-nek.

A lap árát május elsejével 340 forintról 180-ra csökkent. A korábbi ár egy gazdasági szakújság ára volt, a közéleti lapok piacán ez hatalmas versenyhátrány lenne - mondta

Csermely Péter

hozzátéve: a Napi Gazdaság már nem gazdasági szaklap, hanem közéleti újság. Azt mondta, a lapnak az árával is alkalmazkodnia kell az új piachoz, amelybe átlépett. Nagyon bíznak benne, hogy a folyamatosan gyarapodó olvasói szám végül indokolni fogja a lépést - jegyezte meg Csermely Péter. Közölte, a lap megújítása várhatóan a nyár végéig tart, és akkor új nevet is kap az újság. A Napi Gazdaság Kiadó Kft. április 20-án közölte az MTI-vel, hogy

Liszkay Gábor

, a Magyar Nemzet volt főszerkesztője megvásárolta a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-től a Napi Gazdaság napilapot kiadó kft. százszázalékos üzletrészét. A közleményben azt írták: az átalakuló napilap irányultságát tekintve vállaltan polgári, konzervatív, mérsékelten jobboldali, azaz a jelenlegi belpolitikai viszonyok között kormánypárti médium lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.