Bulvár

Üdülőket tört fel és fagyasztott húst lopott a vásárhelyi férfi

Üdülőket tört fel és fagyasztott húst lopott a vásárhelyi férfi

2015. április 2., csütörtök
Üdülőket tört fel és fagyasztott húst lopott a vásárhelyi férfi
fagyaszto

Elfogták a hódmezővásárhelyi nyomozók azt a 34 éves férfit, aki 2015 márciusában összesen hét hódmezővásárhelyi és mártélyi ingatlanba tört be. Két helyről nem vitt el semmit.

A megalapozott gyanú szerint

Sz. Ernő

2015. március 3-án és 18-án egy-egy hódmezővásárhelyi házba ment be, ahol kipakolta a fagyasztóládát. Vallomása szerint a fagyasztott húsokat azóta már elkészítette és elfogyasztotta. Az egyik ingatlanból egy gázpalackot is elvitt. A 34 éves férfi beismerte azt is, hogy négy mártélyi üdülőt feltört. Ezekből főként használati tárgyakat vitt el. Egy mártélyi házban is járt, de onnan nem vitt el semmit. A nyomozók azzal is meggyanúsították, hogy 2015 januárjában kétszer savas anyaggal öntötte le egy hódmezővásárhelyi haragosa autóját a Kaszap utcában. Sz. Ernő ellen lopás bűntette és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A 34 éves férfit várhatóan gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.