/

Olvasóbarát bringát és könyvutalványt nyerhetsz a Föld Napján + VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

ANT15_009_bicikli_logo_T4Az olvasást, a testmozgást és a környezettudatosságot kapcsolja össze az Antikvárium.hu Szegeden április 22-én, a Föld Napján. Magyarország legnagyobb kínálattal rendelkező online antikváriuma a tavalyi programhoz hasonlóan újra hatalmas olvasószobává alakítja a Dugonics teret 12 órától 19 óráig.

Ha biciklivel érkezel a rendezvényre, egy ajándékkönyvet választhatsz magadnak a könyvespolcról. Ezután készítenek rólad, a bringádról és választott olvasmányodról egy fotót, amellyel egy sorsoláson vehetsz részt!

A nyeremények:

1. Egy olvasóbarát bicikli az Urban Legend Kerékpárbolt felajánlásával és egy 10.000 forint értékű vásárlási utalvány, amely az Antikvárium.hu oldalán használható fel

2. Egy darab egyedi biciklis táska és egy 5000 forint értékű vásárlási utalvány, amely az Antikvárium.hu oldalán használható fel

3. Egy darab egyedi biciklis táska és egy 2500 forint értékű vásárlási utalvány, amely az Antikvárium.hu oldalán használható fel

Az Urban Legend Kerékpárbolt egy ingyen szervizzel vár a téren, ahol az üzlet munkatársai kereket fújtatnak, láncot olajoznak, szaktanácsokat adnak, hogy gördülékenyebb legyen a napod.

Kedvcsinálónak íme egy videó:

A gyerekeket egy játéksarokkal várják a szervezők, miközben a szülők nyugodtan böngészhetnek a könyvek és a szelepek között. A 14 év alatti gyerekek egy fényvisszaverő szalagot kapnak ajándékba, és egy kedvezményre jogosító kupont a Szegedi Vadaspark felajánlásával. Ha középiskolás vagy, osztályoddal együtt is érdemes kikerekezned a Dugonics térre, mert az ajándékkönyvön kívül az iskolai könyvtáradnak is választhatsz egy másik olvasmányt!

Bővebb és folyamatosan frissülő információkért látogass fel az alábbi Facebook-oldalra!

Szeretsz bringázni? No és olvasni? Ha igen, az Antikvárium.hu neked készül programokkal Szegeden április 22-én, a Föld Napján!

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 16.

Előző sztori

Ferenc pápa latin-amerikai egyháza Gruber László plébános szemével + FOTÓK

Következő sztori

Asztalitenisz: szabadidős versenyt rendezett a MOAC