Ivóvízhálózat-tisztítás Dorozsmán és Szentmihályon

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Április 7-10. között az „AB Szeged 2013” Konzorcium, az AQUAPLUS Kft. és a Bern Zrt. ivóvízhálózat tisztítási munkákat végez Dorozsma és Szentmihály területén.

A „Szeged-Algyő” Ivóvízminőség-javító projekt keretében a kivitelező ivóvízhálózat tisztítási munkákat végez ütemezetten a Szegedi Vízmű Zrt. szakmai felügyelete mellett. Április 7-10. között Dorozsmán a Tapodi, Gyuris, Dudás, Ocskó, Forrai, Vándor, Láp, Zárt, Huba és Süveg utcákban; Szentmihályon a Márvány, Tinódi utcákban, valamint a Nyár közben kerül sor a vízhálózat tisztítására.

A tisztítási munkák reggel 9 és délután 15 óra között zajlanak, ekkor átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni. Ezért kérik a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak!

A tisztítás következtében egy rövid időre a víz zavarossá válhat, azonban a víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas. Ugyanakkor javasolják, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt (9 óráig) vételezzenek szükségleteiknek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat ellenőrzésének befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

Előző sztori

Labdarúgás: először kapott ki tavasszal a SZEOL

Következő sztori

Sok ezren ünnepelték Jeruzsálemben a feltámadás napját