/

Garanciális javítást végeznek a Kossuth Lajos sugárút körforgalmában

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

korforgalom05_gs

Április 7-19 között a kivitelező garanciálisan javítja a burkolatba épített világító fényeket a Kossuth Lajos sugárút-Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalomban. A javítás alatt a jelzőlámpák nem működnek, egysávos körforgalmi rend lesz érvényben. Kérjük az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a körforgalomban, különös tekintettel a villamosra!

2015. április 3-19. között a Kossuth Lajos sugárút-Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalomban a kivitelező, A-Sz-E konzorcium garanciálisan ismételten javítja a burkolatba épített világító fényeket. A javítás ideje alatt a jelzőlámpák nem működnek, a csomópontban egysávos körforgalmi rend lesz érvényben. A körforgalomban közlekedő villamosnak elsőbbsége van, ezért kérjük az autósokat, hogy a körforgalomban a szokásosnál nagyobb körültekintéssel közlekedjenek!

A javítás a garanciavállalási kötelezettség keretében valósul meg, azaz a városnak nem kerül pénzébe – írja közleményében a Szeged Pólus Fejlesztési Nonprofit Kft.

A Rókusi csomópont rendszerét 2010. decemberében kapcsolták le először rendszerhiba miatt. Akkor a fő vezérlő relék működésének akadozását észlelték a téli időszakban, amelyeket ki is cseréltek. 2011. tavaszán kiderült, hogy a világító prizmák egy részével is problémák adódtak, zárlatosak lettek vagy összetörtek. Akkor a Németországból rendelt prizmák 15%-át cserélte le a kivitelező, majd a zárlatos prizmák pótlására kellett várni. A ledes futófényeket 2013 nyarán is cserélték, majd 2014-ben az őszi iskolaszünetben is.

Április 3-19 között javítják a Kossuth Lajos sugárút körforgalmában a burkolatba épített világító fényeket!

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 3.

Előző sztori

Nem szelfizhetnek többet a sztárok a vörös szőnyegen

Következő sztori

Ferenc pápa nemzetközi fellépést sürgetett a keresztények legyilkolásának megfékezésére