Közélet

Garanciális javítást végeznek a Kossuth Lajos sugárút körforgalmában

Garanciális javítást végeznek a Kossuth Lajos sugárút körforgalmában

2015. április 6., hétfő
Garanciális javítást végeznek a Kossuth Lajos sugárút körforgalmában
korforgalom05_gs

Április 7-19 között a kivitelező garanciálisan javítja a burkolatba épített világító fényeket a Kossuth Lajos sugárút-Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalomban. A javítás alatt a jelzőlámpák nem működnek, egysávos körforgalmi rend lesz érvényben. Kérjük az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a körforgalomban, különös tekintettel a villamosra!

2015. április 3-19. között a Kossuth Lajos sugárút-Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalomban a kivitelező, A-Sz-E konzorcium garanciálisan ismételten javítja a burkolatba épített világító fényeket. A javítás ideje alatt a jelzőlámpák nem működnek, a csomópontban egysávos körforgalmi rend lesz érvényben. A körforgalomban közlekedő villamosnak elsőbbsége van, ezért kérjük az autósokat, hogy a körforgalomban a szokásosnál nagyobb körültekintéssel közlekedjenek! A javítás a garanciavállalási kötelezettség keretében valósul meg, azaz a városnak nem kerül pénzébe - írja közleményében a Szeged Pólus Fejlesztési Nonprofit Kft. A Rókusi csomópont rendszerét 2010. decemberében kapcsolták le először rendszerhiba miatt. Akkor a fő vezérlő relék működésének akadozását észlelték a téli időszakban, amelyeket ki is cseréltek. 2011. tavaszán kiderült, hogy a világító prizmák egy részével is problémák adódtak, zárlatosak lettek vagy összetörtek. Akkor a Németországból rendelt prizmák 15%-át cserélte le a kivitelező, majd a zárlatos prizmák pótlására kellett várni. A ledes futófényeket

2013 nyarán

is cserélték, majd

2014-ben az őszi iskolaszünetben

is.

Április 3-19 között javítják a Kossuth Lajos sugárút körforgalmában a burkolatba épített világító fényeket! Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 3.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.