Közélet

Felújítási munkálatok miatt forgalomkorlátozás Szegeden

Felújítási munkálatok miatt forgalomkorlátozás Szegeden

2015. április 2., csütörtök
Felújítási munkálatok miatt forgalomkorlátozás Szegeden

A „Szeged-Algyő” Ivóvízminőség-javító projekt keretében április 2-től az „AB Szeged 2013” Konzorcium ivóvízhálózat csomóponti felújítási munkálatokat végez a Londoni krt. – Gutenberg utca, valamint a Dorozsmai út – Hajdú utca kereszteződésében. A munkálatok várhatóan egy hónapig tartanak és forgalomkorlátozással járnak.

A kivitelező burkolatbontással járó ivóvízhálózat csomóponti felújítási munkálatokat végez április 2-án kora reggeltől Szegeden, a Londoni krt. – Gutenberg utca kereszteződésében, valamint Kiskundorozsmán, a Dorozsmai út – Hajdú utca kereszteződésében. A munkálatok a tervek szerint egy hónapig tartanak. A javítási munkák idején, a helyszínen részleges forgalomkorlátozásra, sávlezárásra, és sebesség korlátozásra kell számítani, kérik az arra közlekedők fokozott figyelmét! A munkavégzés időtartama alatti szakaszos, átmeneti vízkorlátozásról az érintettek külön értesíti a kivitelező cég.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.