Felújítási munkálatok miatt forgalomkorlátozás Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A „Szeged-Algyő” Ivóvízminőség-javító projekt keretében április 2-től az „AB Szeged 2013” Konzorcium ivóvízhálózat csomóponti felújítási munkálatokat végez a Londoni krt. – Gutenberg utca, valamint a Dorozsmai út – Hajdú utca kereszteződésében. A munkálatok várhatóan egy hónapig tartanak és forgalomkorlátozással járnak.

A kivitelező burkolatbontással járó ivóvízhálózat csomóponti felújítási munkálatokat végez április 2-án kora reggeltől Szegeden, a Londoni krt. – Gutenberg utca kereszteződésében, valamint Kiskundorozsmán, a Dorozsmai út – Hajdú utca kereszteződésében. A munkálatok a tervek szerint egy hónapig tartanak.

A javítási munkák idején, a helyszínen részleges forgalomkorlátozásra, sávlezárásra, és sebesség korlátozásra kell számítani, kérik az arra közlekedők fokozott figyelmét! A munkavégzés időtartama alatti szakaszos, átmeneti vízkorlátozásról az érintettek külön értesíti a kivitelező cég.

Előző sztori

Kézilabda: több órát álltak sorban a jegyekért + FOTÓK

Következő sztori

Rejtő Jenő-ősbemutatóval is várják a közönséget idén Újszegeden