Bulvár

Egy tűzeset és egy műszaki mentés kapcsán riasztották a megye tűzoltóit

Egy tűzeset és egy műszaki mentés kapcsán riasztották a megye tűzoltóit

2015. április 9., csütörtök
Egy tűzeset és egy műszaki mentés kapcsán riasztották a megye tűzoltóit

Bálák égtek Földeákon, kisteherautó borult fel Algyőnél. A káreseteknél a földeáki, a makói és a szegedi tűzoltók avatkoztak be.

Több mint száz bála égett Földeákon szerdán éjjel. A tűzesetről éjfél előtt pár perccel érkezett a bejelentés a katasztrófavédelem főügyeletére. A földeáki önkéntes tűzoltó egyesület érkezett elsőként a helyszínre. Két vízsugárral kezdték meg a lángok eloltását, majd a makói egységekkel közösen fékezték meg a lángokat. A tűzben senki sem sérült meg, az anyagi kár jelentős. Egy almát szállító kisteherautó borult fel hajnalban a 47-es úton. Hódmezővásárhely és Szeged között, a 213-as kilométerszelvénynél történt a baleset. A Citroen típusú teherautó sofőrje nem sérült meg, de a jármű akadályozta a közút forgalmát. A helyszínre a szegedi hivatásos tűzoltók érkeztek. A kisteherautó platóját kiürítették, majd az üres járművet a kerekeire állították. A műszaki mentés idejére teljes útzár volt érvényben. A forgalom reggel hat óra után állt helyre az érintett útszakaszon - olvasható a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.