Bulvár

Április elsején a szegedi utcákon is rohangál Pac-Man

Április elsején a szegedi utcákon is rohangál Pac-Man

2015. április 1., szerda
Április elsején a szegedi utcákon is rohangál Pac-Man
pacman

Látta, hogy a Tisza Lajos körúton egy óriási sárga labdát üldöz négy szellem, miközben az bogyókat és gyümölcsöket eszik? Április bolondját a Google is elhozta, Maps szolgáltatását a világon bárhol átalakíthatjuk a klasszikus Pac-Man egyik pályájára.

Kedves kis meglepetéssel készült bolondok napján a Google: Google Maps szolgáltatását egyetlen kattintással átalakíthatjuk az 1980-as Namco-klasszikus Pac-Man játékká. Ehhez a térkép nézetben egy tetszőleges városra kell ráközelítenünk, majd megkattintani az Earth View gomb mellett megjelenő kis ikont, alábbi képünkön mutatjuk is, hogy merre van.

pacman2

Mivel a torkos sárga bogyó csak az utcákon tud közlekedni, Szeged belvárosában a sugaras városszerkezet miatt kimondottan jó fogócskázni, de ajánljuk az újszegedi Erzsébet-ligetet is. Jó játékot, és óvatosan a nap folyamán, ma bárki tréfa áldozatává válhat!

Látta, hogy a Tisza Lajos körúton egy óriási sárga labdát üldöz négy szellem, miközben az bogyókat és gyümölcsöket...

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. március 31.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.