Bulvár

Ál-csatornatisztítók járják Móravárost

Ál-csatornatisztítók járják Móravárost

2015. április 16., csütörtök
Ál-csatornatisztítók járják Móravárost

Móravárosból ismét bejelentés érkezett a Szegedi Vízmű Zrt. felé, miszerint ál-csatornatisztítók azt állítják, hogy a Vízmű megbízásából csatornatisztítást jöttek végezni, majd pénzt kérnek a helyszínen. Az ál-csatornatisztítók kék színű kombi autóval jöttek (Opel), és narancssárga színű láthatósági mellényt viseltek.

A Szegedi Vízmű Zrt. ilyen jellegű megbízást nem adott senki felé sem, a Társaság bejelentett igény alapján végez szennyvíz bekötővezeték javítást, tisztítást. Fontos, hogy itt nem a belső rendszer takarításáról van szó, mert azt bárki végezheti (erre a Szegedi Vízmű Zrt. nem adhat megbízást). A bekötővezeték a gerincvezeték és a telek közötti vezeték, ami a Szegedi Vízmű Zrt. üzemeltetésében van, így a bekötővezeték javítása, tisztítása díjmentes, a Szegedi Vízmű Zrt. ezt karbantartás keretében elvégzi. Ilyen esetekben a Vízmű szakembereink vízműves formaruhát viselnek, és vízműves emblémával ellátott gépkocsival, célgépekkel jelennek meg a helyszínen - olvasható a Szegedi Vízmű Zrt. közleményében. A vízmű munkatársai kérik, hogyha ilyen tevékenységet észlelnek, tegyenek bejelentést a rendőrségen, illetve hívják a Szegedi Vízmű hibabejelentő számait: 62/420-155, 80/82-88-82.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.