Bulvár

Szegedi ismerősénél bujkált az élettársát súlyosan bántalmazó férfi

Szegedi ismerősénél bujkált az élettársát súlyosan bántalmazó férfi

2015. március 12., csütörtök
Szegedi ismerősénél bujkált az élettársát súlyosan bántalmazó férfi
rendorseg

Csalás és súlyos testi sértés miatt is elfogatóparancs volt érvényben azzal az 51 éves férfival szemben, akit elfogtak és őrizetbe vettek a kiskunfélegyházi rendőrök - írja a police.hu.

A sértett tett bejelentést a rendőrségen 2014. január 9-én arról, hogy három nappal korábban, kiskunfélegyházi otthonában a volt élettársa megverte. A nő a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A nyomozás adatai szerint az 51 éves

B. László

megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2013 februárjában a sértett jóhiszeműségét kihasználva előfizetéses szerződéssel, részletre vásároltatott magának egy mobiltelefont, azonban nem fizette tartozásait a szolgáltató felé. Mivel a férfi ismeretlen helyen tartózkodott ezért a kiskunfélegyházi rendőrök mindkét ügyben elfogatóparancsot bocsátottak ki vele szemben. A beszerzett információk alapján B. László több álnevet használva bujkált egy évig a rendőrök elől. A kiskunfélegyházi nyomozók a férfit Szegeden, ismerősénél elrejtőzve megtalálták és elfogták 2015. március 11-én 10 óra 55 perckor, majd súlyos testi sértés bűntett és csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök kezdeményezték az őrizetbe vett terhelt előzetes letartóztatásának indítványozását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.