Kultúra

Pygmalion a Kisszínházban

Pygmalion a Kisszínházban

2015. március 23., hétfő
Pygmalion a Kisszínházban
pig_0

Március 27-én, péntek este hét órától a Kisszínházban tekinthetjük meg a Mórahalmi Színtársulat vendégjátékát, a Pygmalion-t.

Az eső elől eresz alá menekült londoni emberek beszélgetését szorgalmasan jegyzeteli Higgins professzor. Fitogtatja tudományát: beszéde alapján bárkiről megállapítja, honnan jött. Nagyképűen kijelenti azt is, hogy a jelenlévő ordenáré beszédű, szutykos virágáruslányból hercegnőt tudna faragni. A lány, Eliza másnap felkeresi a tanárt és kéri, tanítsa meg szépen beszélni, hogy boltos kisasszony lehessen. Pickering ezredes fogadást ajánl: fizet minden költséget, ha Eliza hat hónap múlva tényleg megállja a helyét egy előkelő estélyen. Higgins belemegy a fogadásba.

Lázár János

rendezésében március 27-én, péntek este hét órától a Kisszínházban tekinthetjük meg a Pygmalion című, három felvonásos vígjátékát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.