Közélet

Nőnapot ünnepeltek a L.É.T. nyugdíjasklubjában + FOTÓK

Nőnapot ünnepeltek a L.É.T. nyugdíjasklubjában + FOTÓK

2015. március 7., szombat
Nőnapot ünnepeltek a L.É.T. nyugdíjasklubjában + FOTÓK
let_nonap20_gs

A L.É.T – Lakótelepi Emberek Érdekképviseleti Társulása nyugdíjasklubjainak hölgy tagjait virággal és zenés műsorral köszöntötte nőnap alkalmából.

"A L.É.T. tulajdonképpen olyan közösség, aminek motorját a hölgy tagok képezik. Minden olyan alkalmat meg kell ragadni, amikor pár szóban köszönetet mondhatunk, éreztethetjük irántuk érzett hálánkat" - mondta el portálunknak

Kothencz János

,a L.É.T önkéntes mozgalom alapítója és vezetője az immár hatodik alkalommal megrendezett nőnapi délutánon. Hangsúlyozta, ez a nap elsősorban, de nem kizárólag a nyugdíjasklubok tagjainak szól, akik saját erejükhöz mérten formálják, alakítják, szebbé teszik a tarjáni lakótelepeken élő társaik mindennapjait. Legyen szó közösségi programról vagy a környékbeliekből verbuválódott kórusról, a klubtagok aktívan szerepet vállalnak és szívesen kiveszik részüket a szervezési feladatokból. Tapintat és gondoskodás - a mozgalom alapítója ezeket az erényeket emelte ki a női sajátosságok közül, hiszen "az önkéntes látogatói szolgáltban is sok hölgynek jut szerep, főként az idősek veszik ki részüket ezekből a feladatokból". Mint köszöntőbeszédében is mondta, a férfiak mind tanulhatnának abból az áldozatos munkából, amit anyaként és nagymamaként nap mint nap szűk családi és tág baráti körben végeznek. Köszönetképp verssel, zenés műsorral és természetesen egy-egy szál virággal kedveskedtek az ünnepelteknek, akik könnyes szemmel hálálták meg a szívből adott ajándékot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.