Nacsa Lőrincet választották az IKSZ elnökévé

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nacsa Lőrincet választotta elnökéül az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) szombati tisztújító közgyűlése Budapesten. A posztra ketten pályáztak – tájékoztatta a szövetség az MTI-t.

A közlemény szerint Nacsa Lőrincet egyértelmű többséggel választotta elnökévé az IKSZ. Az új vezető tervei szerint következetesen és magabiztosan képviseli majd az ifjúság ügyeit és a keresztény értékeket. Egy megújuló csapatban, új lendülettel készül elvégezni az előtte álló feladatokat – írták.

Az eddig az ifjúsági szervezet egyházügyi munkacsoportját vezető Nacsa Lőrinc a közgyűlésen kiemelte, hogy az a szilárd alap, amit a keresztény és kereszténydemokrata értékek jelentenek, az egész szervezet számára közös.

Hozzátette: az idén 15 éves IKSZ-ben továbbra is mindenki számára lesz hely, aki ezt a közös alapot magáénak tudja, hogy mindenki dolgozhasson és kivegye a részét a feladatokból és a sikerből is. Bejelentette azt is, hogy az IKSZ elindítja a Netet Nekünk! Programot, ami a fiatalok internethez és eszközökhöz jutását segítené – olvasható a közleményben.

Előző sztori

Bérfelzárkóztatási programot szorgalmaz a MaSzSz

Következő sztori

Vízilabda: zseniális győzelem az Eger ellen + FOTÓK