/

Kigyulladt egy autó motortere Apátfalván

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tegnap két tűzesetről is érkezett bejelentés a katasztrófavédelem szegedi főügyeletére. Egy személyautó motortere gyulladt ki Apátfalván, Öttömösön pedig az avar égett.

Hétfőn a déli órákban a mentőszolgálat kérte a szentesi egységek segítségét. Szentesen, az Apponyi tér egyik második emeleti lakásában egy idős asszony elesett. Eszméletlenül feküdt a fürdőszobában, testével elzárva az ajtót. A tűzoltók motoros láncfűrésszel jutottak be a helyiségbe, majd a helyszínt átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

Égett az avar Öttömös külterületén hétfőn délután. A lángok egy tanyát is veszélyeztettek. A ruzsai katasztrófavédelmi őrs egysége érkezett a helyszínre. A tűzoltók egy vízsugárral akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Délután négy órakor Apátfalváról érkezett lakossági bejelentés. A Széchenyi utcában egy személyautó motortere gyulladt ki. Az esethez a makói tűzoltók percek alatt kiértek. Egy vízsugárral hűtötték vissza a jármű motorterét. A Ford vezetője még időben elhagyta az autót, ennek köszönhetően senki sem sérült meg – írja közleményében a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Előző sztori

Önkénteseket vár Ópusztaszer!

Következő sztori

Akciós belépőkkel vár a Műjégpálya a tavaszi szünetben