Kézilabda: a Kiel ellen csatázhat a Final Fourért a MOL-Pick Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

pick_zaporozsje_14_09_28_mj_3

Kisorsolták a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőinek párosítását: a MOL-Pick Szeged a német Kiel ellen küzdhet meg a sorozat négyes döntőjébe kerülésért, az első mérkőzésre az újszegedi sportcsarnokban kerül majd sor.

Juan Carlos Pastor együttese a csoportban már ellenfél lengyel Kielce, a német THW Kiel, a spanyol Barcelona és a nagy rivális Veszprém közül kaphatott ellenfelet a bécsi sorsoláson, végül ismét német ellenfelet, a német THW Kielt húzták a Pick mellé. Legutóbb a 2003-04-es szezonban jutott el a sorozat ezen szakaszáig a szegedi csapat, akkor a csoportkör után a francia Montpellier búcsúztatása után a német Magdeburg kiejtette a Picket a négyes döntő kapujában.

A sorsolás értelmében az első mérkőzésre az újszegedi sportcsarnokban kerül majd sor, a pontos dátum még nem ismert, annyi bizonyos, hogy április 8.-12. között kerül sor a szegedi odavágóra, majd április 15.-19. között lesz a visszavágó Németországban.

Előző sztori

Keresztút indul a Dóm térről

Következő sztori

Márki Sándor könyvgyűjteményét őrzi az egyetemi könyvtár + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek