Sport

Kézilabda: a Kiel ellen csatázhat a Final Fourért a MOL-Pick Szeged

Kézilabda: a Kiel ellen csatázhat a Final Fourért a MOL-Pick Szeged

2015. március 24., kedd
Kézilabda: a Kiel ellen csatázhat a Final Fourért a MOL-Pick Szeged
pick_zaporozsje_14_09_28_mj_3

Kisorsolták a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőinek párosítását: a MOL-Pick Szeged a német Kiel ellen küzdhet meg a sorozat négyes döntőjébe kerülésért, az első mérkőzésre az újszegedi sportcsarnokban kerül majd sor.

Juan Carlos Pastor

együttese a csoportban már ellenfél lengyel Kielce, a német THW Kiel, a spanyol Barcelona és a nagy rivális Veszprém közül kaphatott ellenfelet a bécsi sorsoláson, végül ismét német ellenfelet, a német THW Kielt húzták a Pick mellé. Legutóbb a 2003-04-es szezonban jutott el a sorozat ezen szakaszáig a szegedi csapat, akkor a csoportkör után a francia Montpellier búcsúztatása után a német Magdeburg kiejtette a Picket a négyes döntő kapujában. A sorsolás értelmében az első mérkőzésre az újszegedi sportcsarnokban kerül majd sor, a pontos dátum még nem ismert, annyi bizonyos, hogy április 8.-12. között kerül sor a szegedi odavágóra, majd április 15.-19. között lesz a visszavágó Németországban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.