Sport

Jégkorong: negyedik lett a Volán az OB II-es tornán

Jégkorong: negyedik lett a Volán az OB II-es tornán

2015. március 30., hétfő
Jégkorong: negyedik lett a Volán az OB II-es tornán
tisza_volan_vitez019mj

Lőtt gól nélkül kétgólos vereséget szenvedett a Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC a Miskolci Jegesmedvékkel szemben a vasárnapi bronzmérkőzésen, így a negyedik helyen zárt a fővárosi Jégpalotában rendezett OB II-es tornán.

Mint azt

korábban írtuk

, a szegedi együttes a szombati játéknapon előbb könnyedén két vállra fektette a Kanadai-Magyar Hokiklubot, majd 3-1-re kikapott a Crvena Zvezdától. Az addigi 2x20 perc helyett a vasárnapi helyosztó már 3x15 percig tartott, végül a miskolci rivális a második és a harmadik harmadban is egy góllal bizonyult jobbnak

Kalocsa László

tanítványainál, akik így a hétcsapatos mezőny negyedik pozícióját szerezték meg. "Jó mérkőzéseket játszottunk. A mezőny elég vegyes volt, tartalékos összeállításban is a bronzéremért tudtunk játszani. A Partizan és a Crvena Zvezda kilógott a sorból, ennek megfelelően ők jutottak végül a döntőbe. Azt gondolom, megmutatkozott, hogy a szerb bajnokság színvonala jelenleg erősebb, mint egy esetleges OB II-é. A torna szervezése kifogástalan volt, összességében jó volt ezen a tornán részt venni még a szezon végén. Az pedig látszik, a magyar szövetségnél komolyan veszik, hogy létrejöjjön egy jó második vonal. Hogy ez hogyan valósulhat majd meg, az még a jövő kérdése" - árulta el portálunknak a szegediek mestere.

OB II-es torna, bronzmérkőzés (2015. március 28-29., Jégpalota):

Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC – Miskolci Jegesmedvék II. 0-2 (0-0, 0-1, 0-1)

Tisza Volán:

Szőke – Muzsik, Szabó, Fülöp, Ódry, Pápa – Vígh, Varga, Bosnyák, Egyed, Ambrus – Bontovics, Barcsik, Annus, Kovács.

Vezetőedző:

Kalocsa László.

A tornáról:

A Magyar Jégkorongszövetség egy kétnapos tornát rendezett március 28-29-én, aminek célja volt, hogy felmérjék egy jövő idénybeli OB II-es bajnokság lehetőségeit. A fővárosi Jégpalotában zajló megmérettetésen a Tisza Volánon túl részt vett három szerb együttes, a Partizan Beograd, a Crvena Zvezda és a Beostar, továbbá hazánkból az ESMTK-PHC, a Kanadai-Magyar Hokiklub, valamint a Miskolci Jegesmedvék.

Tartalékos kerettel is negyedik lett a Tisza Volán a fővárosban rendezett OB II-es tornán - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=522891

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. március 30.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.