Bulvár

Idén is lesz Árvízi Emléknap Szegeden

Idén is lesz Árvízi Emléknap Szegeden

2015. március 3., kedd
Idén is lesz Árvízi Emléknap Szegeden
mfm_t25477_nagyarviz

Március 14-én ismét megrendezik az immár tízéves hagyománnyal rendelkező Árvízi Emléknapot Szegeden. A programot minden év márciusában a szegedi nagyárvíz emlékére rendezik meg a dél-alföldi cserkészek és a Szeged-Belvárosi Plébánia munkatársai.

Az esemény változatos elfoglaltságokat kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt a Dóm téren és környékén: főzőverseny, kézműves foglalkozások, kiállítások, biciklis ügyességi verseny, kovácsolás várja az érdeklődőket. Lesz továbbá bábelőadás és mesemondás a legkisebbeknek, tánctanítás és arcfestés a nagyobbaknak, illetve egy kutyás ügyességi bemutatót és látványos, interaktív természettudományi kísérleteket is megtekinthetnek a látogatók. A rendezvényt hálaadó szentmise és tábortűz zárja. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de néhány program technikai okokból regisztrációhoz kötött. Bővebb információ olvasható az

esemény honlapján

. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.