Idén is lesz Árvízi Emléknap Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

mfm_t25477_nagyarviz

Március 14-én ismét megrendezik az immár tízéves hagyománnyal rendelkező Árvízi Emléknapot Szegeden. A programot minden év márciusában a szegedi nagyárvíz emlékére rendezik meg a dél-alföldi cserkészek és a Szeged-Belvárosi Plébánia munkatársai.

Az esemény változatos elfoglaltságokat kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt a Dóm téren és környékén: főzőverseny, kézműves foglalkozások, kiállítások, biciklis ügyességi verseny, kovácsolás várja az érdeklődőket. Lesz továbbá bábelőadás és mesemondás a legkisebbeknek, tánctanítás és arcfestés a nagyobbaknak, illetve egy kutyás ügyességi bemutatót és látványos, interaktív természettudományi kísérleteket is megtekinthetnek a látogatók. A rendezvényt hálaadó szentmise és tábortűz zárja.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de néhány program technikai okokból regisztrációhoz kötött. Bővebb információ olvasható az esemény honlapján.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Előző sztori

Futsal: nem hozott szerencsét az új otthon az SZTE EHÖK SE-nek + FOTÓK, VIDEÓ

Következő sztori

Csőpostában utaztatják a mintákat a szegedi klinikán + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek