Vízilabda: a páros megyei rangadó második felvonását a Szeged húzta be + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tiszavirag_szeged_diapolo_szentes_ mj 14

A lányok délelőtti összecsapása után a fiúknál is megmérkőzött egymással a Szeged és a Szentes, ezúttal azonban már a Tisza-parti város csapata jött ki győztesen.

A találkozó elején Kiss Csaba büntetőjével és Manhercz Krisztián találatával szerzett kétgólos vezetést a Szeged, amit ugyan még ki tudtak egyenlíteni a szentesiek, Varga II. Zsolt és Chilkó Márton egy-egy góljára már nem érkezett válasz. (4-2) A második felvonás elején Miljan Popovic révén zárkózott a Szentes, majd a vendéglátók gyorsan újabb két alkalommal mattolták Strahinja Sretkovic kapust. (6-3) A szünet előtt azonban Vörös Viktor is betalált, így félidőben lőtávolon belül maradt Lukács Dénes alakulata. (6-4) Ugyanakkor fordulás után a harmadik negyedben is a szegediek jöttek ki jobban a gólpárbajból, majd az utolsó játékrész elején Sánta Dániel és Varga II. Zsolt volt eredményes, egyértelművé téve ezzel a találkozó kimenetelét. (12-7) A hajrában így már hiába rezzent egyaránt két alkalommal is mindkét háló, a differencia értelemszerűen nem változott, és Varga Péter tanítványai behúzták a tizedik sikerüket az alapszakaszban.

A Szeged legközelebb egy hét múlva a Vasas otthonában ugrik vízbe, míg a Szentes a KSI-t fogadja majd a 21. fordulóban.

Férfi vízilabda OB I, 20. forduló:

Tiszavirág Szeged Diapolo – Valdor-Szentesi VK 14-9 (4-2, 2-2, 4-3, 4-2)
Szeged, újszegedi sportuszoda. Vezette: Marosvári Attila, Csanádi Zsolt.
Szeged: Meixner – Kiss 3/1, Seman 1, Varga II. 3/1, Manhercz K. 3, Manhercz Á., Kunac. Csere: Sánta 2, Zsigri, Török A., Palotás 1, Török K., Chilkó 1. Vezetőedző: Varga Péter.
Szentes: Sretkovic – Vörös 1, Nagy 2/1, Popovic 2, Boros 2, Rakonjac, Weszelovszky 1/1. Csere: Komlósi, Farkas, Pellei F. 1, Werner, Pellei K. Vezetőedző: Lukács Dénes.
Kiállítás: 9/5, ill. 11/1.
Ötméteres: 4/2, ill. 2/2.
Kipontozódott: Popovic (21′), Komlósi (27′), Nagy (32′).

no images were found

Előző sztori

Ismét több állomásra érkeztek új mentőautók

Következő sztori

Labdarúgás: kiütéses sikerrel kezdett az Algyő a SZVSE ellen + FOTÓK