Közélet

Távozik a TV2 program- és hírigazgatója

Távozik a TV2 program- és hírigazgatója

2015. február 17., kedd
Távozik a TV2 program- és hírigazgatója

Közös megegyezéssel távozik a TV2-csoporttól György Bence program- és hírigazgató - tudatta a TV2 az MTI-vel kedden.

György Bence

2014. február 1-jétől töltötte be a posztot, korábban felelős szerkesztőként, majd szerkesztőségvezetőként dolgozott a hírigazgatóságon, 2010-től az aktuális műsorok vezető szerkesztője volt - olvasható a közleményben. Kiemelték: irányítása alatt a Tények piacvezető hírműsorrá vált. Közölték, hogy György Bence távozása után átalakul a program- és hírigazgatóság. Önálló szervezeti egységként

Shadia Nugud

vezetésével létrejön a tartalom- és kreatív igazgatóság, amely a programstratégiai, a kreatív, az akvizíciós és a marketing osztály működését fogja össze. A tartalom- és kreatív igazgatóság létrejöttével a TV2-csoport tulajdonosai és ügyvezető igazgatói közvetlen irányítása mellett, Gábor László főszerkesztő vezetésével folytatja munkáját az Aktuális műsorok főszerkesztősége. Közölték: Shadia Nugud több mint tízéves, nemzetközi médiában megszerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik. Különböző pozíciókban dolgozott többek között a lengyel MTV, VH1 és Comedy Central csatornáknál. 2012 és 2014 között a Viacom International Media Networks londoni irodájában előbb kreatív igazgatói, majd tartalom- és kreatív igazgatói pozíciót töltött be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.