Bulvár

Lőszert próbált átcsempészni a férfi Röszkénél

Lőszert próbált átcsempészni a férfi Röszkénél

2015. január 7., szerda
Lőszert próbált átcsempészni a férfi Röszkénél
DSC07380

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei 50 db éles lőszert találtak egy szerb férfinél Röszkén. A lőszert lefoglalták, az ügyben büntetőeljárást indítottak.

A pénzügyőrök egy német rendszámú személygépjárművet vizsgáltak át a röszkei határkirendeltségen. Az autót vezető szerb férfi elmondta, hogy bejelenteni való árut nem visz magával. A nyilatkozat elfogadása után, azonban az utas különösen ideges viselkedése miatt az ellenőrzést végzők a szigorított vizsgálat mellett döntöttek. Feltűnt, hogy a férfi többször a kabátja felső zsebéhez kap. A gyanús viselkedés oka is hamarosan kiderült, hiszen a pénzügyőrök felszólítására a férfi önként előadott 50 db PPU Tokarev típusú 7,62 mm-es éles lőszert. A pénzügyőrök az 50 db lőszert és az utast átadták az illetékes rendőri szerv munkatársainak, ahol a szerb férfi ellen visszaélés lőszerrel bűncselekmény elkövetése miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.