Kultúra utalványért és SZÉP-kártyáért is lehet Szabadtéri-jegyet venni

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szesza2015_evad_hirdetes_kep_cmykÉrdemes Szabadtéri-jegyekre vagy bérletekre beváltani cafeteria-juttatásunkat. Többféle utalványt is elfogadnak a Fesztivál Jegyirodán.

Számos cafeteria-lehetőség közül választhatnak azok a nézők, akik nem készpénzzel szeretnék megváltani Szabadtéri-belépőiket. Edenred Ticket Culture, Posta Paletta sport- és kultúra- és Szabadidő Erzsébet-utalványt illetve a SZÉP Kártyák Szabadidő fülén található összeget is be lehet váltani a fesztivál REÖK-ben található jegyirodáján a Dóm téri előadásokra. A fizetéskönnyítő lehetőségekkel mindig szívesen élnek a vásárlók. A hét minden napján nyitva tartó jegyirodán folyamatos a roham: rengetegen érdeklődnek mind az öt nyári produkció iránt.

Továbbra is népszerűek a kedvezményes bérletkonstrukciók, melyekből nemrég új típusokat hirdetett a Szabadtéri. A két új, bejelentett előadásra, a Mamma Mia július 16-i és A nyomorultak augusztus 19-i estéjére is lehet kapni bérletet. Emellett a Szirtes Tamás rendezésében, a Madách Színházzal színre vitt Mamma Miát a Tévedések vígjátékával és Az álarcosbál c. operával is meg lehet nézni. A Tévedések vígjátéka könnyfakasztó humorú, fergeteges komédia, melyben ismét az ország legjobb színészei alakítják majd a szerepeket. Az Álarcosbál Verdi egyik legnépszerűbb operája, fordulatos cselekményével nem csak kitűnő zenei élményt, hanem valódi izgalmakat is okoz.

A nyomorultakat a Shakespeare-vígjátékkal és a Szabó Magda örökzöld regényéből színre állított Abigél c. musicallel is. Az Abigél a Budapesti Operettszínházból érkezik. Szabó Magda generációk által rajongott regényéből készült a zenés darab, amely először kerül színre szabadtéren. Két előadásra szóló bérlet már 7200 forinttól kapható.

Írele a Mestert keresi a REÖK-ben

A Titkos Társulat érkezik január 22-én, a Negyedik kapu című előadással a Reök-palotába. Az előadás Íreléről, a tanítványról szól. A fiatalember egy nap elindul, hogy megkeresse az ő Tanítóját. A keresés nem várt találkozásokhoz vezet, mindenkitől tanul valamit, enni, nevetni, szeretni, vitatkozni, de az ő igazi Tanítóját nem találja meg. Az előadás főszereplője a Terápia című sorozat és számos sikeres film, így a Szezon sztárja, Nagy Zsolt.

Előző sztori

Kézitáskákat lopott egy kisteleki tinédzser, elkapták a rendőrök

Következő sztori

Tudja, miként szól a népi hímzés? – Megmutatjuk! + VIDEÓ