Sport

Kézilabda: kettős igazolással erősít az SZKKSE

Kézilabda: kettős igazolással erősít az SZKKSE

2015. január 23., péntek
Kézilabda: kettős igazolással erősít az SZKKSE
szkkse_kispest_mj06

A horvát Dora Lackovic és a visszatérő Hódi Szilvia is a Szeged KKSE NB I-es női kézilabdacsapatánál folytatja pályafutását.

A légiós Székesfehérvárról teszi át székhelyét Szegedre. A Királyok Városában az idei szezon során 12 mérkőzésen 21 gólt jegyzett a balátlövő, az SZKKSE elleni

38-25-ös sikerből

négy találattal vette ki a részét.

Hódi Szilvia

tavaly nyáron éppen

Marosán György

alakulatából igazolt Orosházára, fél év elteltével pedig most visszatér szülővárosába. A másodosztályú bajnoki cím elhódítását 24 meccsen 11 góllal segítette, a jelenlegi évadban pedig 13 találkozón négyszer volt eredményes az NB I/B-ben. "Szilvivel dolgoztunk együtt, jól ismerem, hármas védőben egy hatékony játékos lesz. Persze, idő kell, hogy a két érkező összeérjen a többiekkel, de nagy segítségünkre lesznek mindketten.

Dora Lackovic

egy fiatal játékos, aki nagy lövőerővel rendelkezik. A lehetőségeinkhez mérten próbáltunk igazolni, és nagy dolognak tartom, hogy ezt a két játékost sikerült a csapathoz csábítanunk" - árulta el portálunknak Marosán György vezetőedző. A Szeged KKSE legközelebb vasárnap este lép pályára, 18 órától a Békéscsaba együttesét fogadják Barján Biankáék az újszegedi sportcsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.